Altın madalyalar Geredelilerin!..

SPOR 02.03.2018 - 15:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1530+ kez okundu.
 

Altın madalyalar Geredelilerin!..

"Gerede Arkut Kayak Okulu öğrencileri K2 Ligi ve Minikler Ligi 2. Ayak Kayaklı Koşu Yarışmalarında üstün başarı sergileyerek altı altın madalyanın sahibi oldular."
İlçemiz öğrencileri, gurur kaynağımız olmayı sürdürüyor. Kayakçılarımız gösterdikleri performanslarla almayı hak edikleri altı altın madalya ile yarışmaya adeta damga vurdular. Gerede Arkut Kayak Okulu öğrencileri K2 Ligi ve Minikler Ligi 2. Ayak Kayaklı Koşu Yarışmalarında üstün başarı sergileyerek altı altın madalyanın sahibi oldular. Erzurum / Kandilli’de 26-28 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Kayak Federasyonu’nun 2018 faaliyet programında yer alan K2 Ligi ve Minikler Ligi 2.Ayak Kayaklı Koşu Yarışları gerçekleştirildi. K2 Ligi ve Minikler Ligi 2.Ayak Kayaklı Koşu yarışlarında Geredeli kayakçılarımız göstermiş olduğu üstün performanslar sonucu herkes tarafından takdir topladı ve toplamda 6 altın madalya ile yarışmaya damga vurdular. Yarışmada derece yapan sporcularımız; İrem Dursun 1. gün 1.5 km Klasik Teknik yarışında ve 2. gün 1.5 km Serbest Teknik yarışında 1.oldu. Abdülhamit Aydın 1. gün 2.5 km Klasik Teknik yarışında ve 2. gün 5 km Serbest Teknik yarışında 1.oldu. Kemal Çelik 1. gün 1.5 km Klasik Teknik yarışında ve 2. gün 2.5 km Serbest Teknik yarışında 1.oldu.
"Gerede Arkut Kayak Okulu öğrencileri K2 Ligi ve Minikler Ligi 2. Ayak Kayaklı Koşu Yarışmalarında üstün başarı sergileyerek altı altın madalyanın sahibi oldular."

İlçemiz öğrencileri, gurur kaynağımız olmayı sürdürüyor. Kayakçılarımız gösterdikleri performanslarla almayı hak edikleri altı altın madalya ile yarışmaya adeta damga vurdular.

Gerede Arkut Kayak Okulu öğrencileri K2 Ligi ve Minikler Ligi 2. Ayak Kayaklı Koşu Yarışmalarında üstün başarı sergileyerek altı altın madalyanın sahibi oldular.

Erzurum / Kandilli’de 26-28 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Kayak Federasyonu’nun 2018 faaliyet programında yer alan K2 Ligi ve Minikler Ligi 2.Ayak Kayaklı Koşu Yarışları gerçekleştirildi.

K2 Ligi ve Minikler Ligi 2.Ayak Kayaklı Koşu yarışlarında Geredeli kayakçılarımız göstermiş olduğu üstün performanslar sonucu herkes tarafından takdir topladı ve toplamda 6 altın madalya ile yarışmaya damga vurdular.

Yarışmada derece yapan sporcularımız;

İrem Dursun 1. gün 1.5 km Klasik Teknik yarışında ve 2. gün 1.5 km Serbest Teknik yarışında 1.oldu.

Abdülhamit Aydın 1. gün 2.5 km Klasik Teknik yarışında ve 2. gün 5 km Serbest Teknik yarışında 1.oldu.

Kemal Çelik 1. gün 1.5 km Klasik Teknik yarışında ve 2. gün 2.5 km Serbest Teknik yarışında 1.oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.