'Hız kesmeden devam edeceğiz..'

EĞİTİM 14.03.2018 - 09:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2138+ kez okundu.
 

'Hız kesmeden devam edeceğiz..'

"İlçedeki okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesinin yanında öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik de çalışmalar yürüten Gerede Belediyesi, okul bahçelerine çevre düzenlemesi yaptı."
Gerede Belediyesi, geleceğimizi emanet etmeye hazırlandığımız gençlerin eğitimlerine yönelik destekleriyle ilçedeki okullara hayat vermeye devam ediyor. Okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesinin yanında çevre düzenlemesi, sosyal faaliyet, spor alanlarının ve öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yürüten Gerede Belediyesi, okul bahçelerine çevre düzenlemesi yaptı. İlçedeki okullara zaman zaman ziyaretler gerçekleştirerek öğrencilerle söyleşilerde bulunan konferanslar düzenleyen ve eğitimcilerle istişare eden Belediye Başkanı Mustafa Allar, öğrencilerin ve eğitim camiasının okulları ile ilgili ihtiyaçları ile ilgili taleplerini birer birer değerlendirerek yerine getiriyor. Son olarak Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi ve Gerede Fen Lisesi okul yöneticileri ile öğrenciler Başkan Allar’ a teşekkür ziyaretine geldiler. Okullarına yapılan hizmetler ve çevre düzenlemeleri İçin Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Sağlam ve öğrenciler ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Allar’ a teşekkür etden heyet; "Bugüne kadar Belediye Başkanımızı ne zaman arasak bizi hiç boş çevirmedi. Okulumuzun ihtiyaçları noktasında çok güzel çalışmalar yapıldı. Çevre düzenlemesi ve çeşitli hizmetler yapıldı. Belediye Başkanlığımıza şükranlarımı sunuyoruz” diye konuştu. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise, eğitime yönelik yatırımlar yaptıklarını belirterek; "Kaymakamlığımızla Milli Eğitim Müdürlüğümüzle istişareler ederek okulların önemli ihtiyaçlarını gideriyoruz," şeklinde konuştu. Eğitime yönelik yatırımları çok önemsediklerini ve çocuklarımızın, gençlerimizin daha sağlıklı ortamlarda eğitim-öğretimlerini yapabilmeleri için tüm imkânlarını seferber ettiklerini kaydeden Başkan Allar, her daim yanlarında olduklarına vurgu yaptı. Eğitime yapılan yatırımın, geleceğe yapılan yatırım olduğu gerçeğinden hareket ettiklerinin altını çziene Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “ Çocuklarımıza, daha ferah ve daha huzurlu bir eğitim yuvası sunma adına başlatılan Okullar Hayat Olsun projesiyle çocuklarımızın ve eğitimcilerimizin yüzlerini güldürme gayretindeyiz. Okullarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek imkânlarımız ölçüsünde gideriyoruz. Çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları adına okullarımızın çehresini değiştirecek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bunun yanında İlçemize yeni okullar kazandırıyoruz kazandırmaya da devam edeceğiz," diye konuştu.  
"İlçedeki okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesinin yanında öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik de çalışmalar yürüten Gerede Belediyesi, okul bahçelerine çevre düzenlemesi yaptı."

Gerede Belediyesi, geleceğimizi emanet etmeye hazırlandığımız gençlerin eğitimlerine yönelik destekleriyle ilçedeki okullara hayat vermeye devam ediyor.

Okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesinin yanında çevre düzenlemesi, sosyal faaliyet, spor alanlarının ve öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yürüten Gerede Belediyesi, okul bahçelerine çevre düzenlemesi yaptı.

İlçedeki okullara zaman zaman ziyaretler gerçekleştirerek öğrencilerle söyleşilerde bulunan konferanslar düzenleyen ve eğitimcilerle istişare eden Belediye Başkanı Mustafa Allar, öğrencilerin ve eğitim camiasının okulları ile ilgili ihtiyaçları ile ilgili taleplerini birer birer değerlendirerek yerine getiriyor. Son olarak Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi ve Gerede Fen Lisesi okul yöneticileri ile öğrenciler Başkan Allar’ a teşekkür ziyaretine geldiler.

Okullarına yapılan hizmetler ve çevre düzenlemeleri İçin Hacı Sadık Öztosun Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Sağlam ve öğrenciler ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Allar’ a teşekkür etden heyet; "Bugüne kadar Belediye Başkanımızı ne zaman arasak bizi hiç boş çevirmedi. Okulumuzun ihtiyaçları noktasında çok güzel çalışmalar yapıldı. Çevre düzenlemesi ve çeşitli hizmetler yapıldı. Belediye Başkanlığımıza şükranlarımı sunuyoruz” diye konuştu.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise, eğitime yönelik yatırımlar yaptıklarını belirterek; "Kaymakamlığımızla Milli Eğitim Müdürlüğümüzle istişareler ederek okulların önemli ihtiyaçlarını gideriyoruz," şeklinde konuştu.

Eğitime yönelik yatırımları çok önemsediklerini ve çocuklarımızın, gençlerimizin daha sağlıklı ortamlarda eğitim-öğretimlerini yapabilmeleri için tüm imkânlarını seferber ettiklerini kaydeden Başkan Allar, her daim yanlarında olduklarına vurgu yaptı.

Eğitime yapılan yatırımın, geleceğe yapılan yatırım olduğu gerçeğinden hareket ettiklerinin altını çziene Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “ Çocuklarımıza, daha ferah ve daha huzurlu bir eğitim yuvası sunma adına başlatılan Okullar Hayat Olsun projesiyle çocuklarımızın ve eğitimcilerimizin yüzlerini güldürme gayretindeyiz. Okullarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek imkânlarımız ölçüsünde gideriyoruz. Çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları adına okullarımızın çehresini değiştirecek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bunun yanında İlçemize yeni okullar kazandırıyoruz kazandırmaya da devam edeceğiz," diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.