'Karlar düşer.. Düşer düşer ağlarım..'

GÜNDEM 20.01.2018 - 09:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2108+ kez okundu.
 

'Karlar düşer.. Düşer düşer ağlarım..'

"Gerede, beklenen kar yağışı ile buluşunca okullar da bir gün öncesinden tatil edilerek, eğitime ara verilmiş oldu."
Gerede^de beklenen kar yağışı perşembe günü başladı ve ilçe adeta beyaza büründü. Kar yağışı ara ara etkili olmaya devam ederken, İlçede kar kalınlığı 10 santime ulaşınca bazı zinciri ve kar lastiği olmayan araçlarda yolda mahsur kaldı. İlçemiz Gerede’de Perşembe gününden itibaren devam eden kar yağışı D-100 karayolu ve TEM otoyolu mevkiilerinde daha yoğun bir şekilde devam ediyor. Sürücülerin zor anlar yaşadığı devlet karayolunda kazalarda arka arkaya geldi. Yoğun kar yaşının başladığı yol güzergahlarında sürücüler zor anlar yaşarken, karayolları ekipleri kar yağışının artması nedeniyle D-100 ve TEM otoyolu üzerinde kar küreme çalışmalarını sürdürdü.
"Gerede, beklenen kar yağışı ile buluşunca okullar da bir gün öncesinden tatil edilerek, eğitime ara verilmiş oldu."

Gerede^de beklenen kar yağışı perşembe günü başladı ve ilçe adeta beyaza büründü. Kar yağışı ara ara etkili olmaya devam ederken, İlçede kar kalınlığı 10 santime ulaşınca bazı zinciri ve kar lastiği olmayan araçlarda yolda mahsur kaldı.

İlçemiz Gerede’de Perşembe gününden itibaren devam eden kar yağışı D-100 karayolu ve TEM otoyolu mevkiilerinde daha yoğun bir şekilde devam ediyor. Sürücülerin zor anlar yaşadığı devlet karayolunda kazalarda arka arkaya geldi.

Yoğun kar yaşının başladığı yol güzergahlarında sürücüler zor anlar yaşarken, karayolları ekipleri kar yağışının artması nedeniyle D-100 ve TEM otoyolu üzerinde kar küreme çalışmalarını sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.