Başkan, onları ağırladı..

GÜNDEM 05.01.2018 - 15:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1890+ kez okundu.
 

Başkan, onları ağırladı..

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede ile ilgili yapılan ve proje aşamasında olan yapılacak hizmetleri anlattı, yerel yönetimler ve genel ülke siyaseti üzerine bir süre sohbet ettiler."
Eskipazar Belediye Başkanı Mustafa Yarkan, Belediye Meclis Üyesi İsmail Palas ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ali Demir, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede ile ilgili yapılan ve proje aşamasında olan yapılacak hizmetleri anlattı, yerel yönetimler ve genel ülke siyaseti üzerine bir süre sohbet ettiler. Eskipazar Belediye Başkanı Sayın Mustafa Yarkan, Belediye Meclis Üyesi İsmail Palas ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ali Demir’in ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Konuklarımıza bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede ile ilgili yapılan ve proje aşamasında olan yapılacak hizmetleri anlattı, yerel yönetimler ve genel ülke siyaseti üzerine bir süre sohbet ettiler."

Eskipazar Belediye Başkanı Mustafa Yarkan, Belediye Meclis Üyesi İsmail Palas ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ali Demir, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı makamında ziyaret etti.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede ile ilgili yapılan ve proje aşamasında olan yapılacak hizmetleri anlattı, yerel yönetimler ve genel ülke siyaseti üzerine bir süre sohbet ettiler.

Eskipazar Belediye Başkanı Sayın Mustafa Yarkan, Belediye Meclis Üyesi İsmail Palas ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ali Demir’in ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Konuklarımıza bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.