'Bu fabrikalarımızın kısa zamanda bitirilerek..'

EKONOMİ 19.10.2017 - 15:26, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1246+ kez okundu.
 

'Bu fabrikalarımızın kısa zamanda bitirilerek..'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Deri sanayide çalışan kardeşlerimiz daha iyi şartlarda çalışma imkânı bulacaklar," dedi."
Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde temel atma ve fabrikalaşma çalışmaları hızla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan ilk fabrikadan sonra diğer yatırımcılar da temel atma çalışmalarına hız verdi. Daha temiz ve modern bir ortamda üretim ve çalışma imkanı sağlayacak fabrikalar tedarik noktasında Türkiye’nin ayakkabı ve çanta deri ihtiyacının 40’ını karşılamayı hedefliyor. Yeni fabrikalarda üretim başladıktan sonra Türkiye’de ayakkabı ve çanta sektörünün büyük bir kısmı Gerede’den karşılanacak. İlçe ekonomisi ve personel istihdamı konusunda ilçemizde ilk sırayı alan deri üretim fabrikaları ilçemizin ekonomi ve personel istihdamı konusunda büyük çoğunluğunu karşılaması bekleniyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Deri sanayide çalışan kardeşlerimiz daha iyi şartlarda çalışma imkânı bulacaklar," dedi. Başkan Allar, konuşmasında şunları aktardı; "Deri sanayinin taşınması noktasındaki süreç resmen başladı, deri organize sanayi Gerede ekonomisi için hayati önem taşımaktadır. Deri OSB ile ilgili öncelikli düşüncemiz Gerede’deki dericilerimizdir. Dericilerimiz Deri OSB’de daha modern şartlarda ham derileri işleyecekler, kalite artacağı için dolayısıyla üretim de artacak ve aynı düzeyde istihdam sağlanacak. Deri sanayide çalışan kardeşlerimiz daha iyi şartlarda çalışma imkânı bulacaklar, bu fabrikalarımızın kısa zamanda bitirilerek hizmete açılmasını temenni eder, inşallah diğer fabrikalarımızın da kısa zamanda temellerini atarız."
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Deri sanayide çalışan kardeşlerimiz daha iyi şartlarda çalışma imkânı bulacaklar," dedi."

Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde temel atma ve fabrikalaşma çalışmaları hızla devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda temeli atılan ilk fabrikadan sonra diğer yatırımcılar da temel atma çalışmalarına hız verdi. Daha temiz ve modern bir ortamda üretim ve çalışma imkanı sağlayacak fabrikalar tedarik noktasında Türkiye’nin ayakkabı ve çanta deri ihtiyacının 40’ını karşılamayı hedefliyor.

Yeni fabrikalarda üretim başladıktan sonra Türkiye’de ayakkabı ve çanta sektörünün büyük bir kısmı Gerede’den karşılanacak. İlçe ekonomisi ve personel istihdamı konusunda ilçemizde ilk sırayı alan deri üretim fabrikaları ilçemizin ekonomi ve personel istihdamı konusunda büyük çoğunluğunu karşılaması bekleniyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Deri sanayide çalışan kardeşlerimiz daha iyi şartlarda çalışma imkânı bulacaklar," dedi.

Başkan Allar, konuşmasında şunları aktardı; "Deri sanayinin taşınması noktasındaki süreç resmen başladı, deri organize sanayi Gerede ekonomisi için hayati önem taşımaktadır. Deri OSB ile ilgili öncelikli düşüncemiz Gerede’deki dericilerimizdir. Dericilerimiz Deri OSB’de daha modern şartlarda ham derileri işleyecekler, kalite artacağı için dolayısıyla üretim de artacak ve aynı düzeyde istihdam sağlanacak. Deri sanayide çalışan kardeşlerimiz daha iyi şartlarda çalışma imkânı bulacaklar, bu fabrikalarımızın kısa zamanda bitirilerek hizmete açılmasını temenni eder, inşallah diğer fabrikalarımızın da kısa zamanda temellerini atarız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.