Sokak sokak geziyor, eksikleri affetmiyor!

04.10.2016 - 09:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2279+ kez okundu.
 

Sokak sokak geziyor, eksikleri affetmiyor!

İlçede keşmekeş halini alan araç park soruna da el atan Başkan Allar, 3 nolu sağlık ocağının karşısında bulunan boş alanı otoparka dönüştüreceklerini duyurdu.
Sürücüler için her geçen gün içinden çıkılmaz hal halini alan araç park sorununa el atan Belediye Başkanı Mustafa Allar, sağlık ocağının karşısında bulunan boş alanı otoparka dönüştüreceklerini duyurdu.   Gerede için “hayallerin şehri” olması noktasında önemli uğraşlar sergileyen Mustafa Allar, oturduğu koltuğun hakkını da fazlası ile vererek, kamuoyunun haklı takdirini toplamayı da başarıyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçede önemli projelere imza atmayı sürdürürken, daha yaşanabilir bir şehir içinde önemli kriterler arasında işaret edilen yol güzergâhlarını yeniliyor. Başkan Allar’ın geçtiğimiz aylarda başlattığı asfalt harekâtı bu kez de; kilitli parke, tretuvar ve kaldırım çalışmaları ile devam ediyor. İlçemizin birçok ihtiyaç duyulan yerinde tamamlanan kaldırım çalışmaları Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (GUBYO) çevresinde ve Kitirler Mahallesinde devam ediyor. Hemen her çalışmada olduğu gibi kaldırım çalışmalarını yerinde izleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Sokak sokak dolaşarak gördüğümüz aksaklıkları not alıyoruz,” diye konuştu. Başkan Allar, şunları kaydetti; "Göreve geldiğim günden bu yana ilçemiz mahallelerini, gerek meclis üyelerim, gerek birim amirlerimiz, gerekse muhtarlarımızla birlikte sokak sokak dolaşarak gördüğümüz aksaklıkları not alıyoruz. İhtiyaç duyulan mevkilerde Hızlı bir şekilde yol ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Esentepe Mesireliğinin arka kısmında kalan yaylalara giden yol üzerinde devam eden 400 metrelik taş duvar yapım işi de inşallah önümüzdeki haflarda tamamlanacak. İşimizin her zaman takipçisiyiz.” İlçede keşmekeş halini alan araç park soruna da el atan Başkan Allar, 3 nolu sağlık ocağının karşısında bulunan boş alanı otoparka dönüştüreceklerini duyurdu. Öte yandan Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgilere göre ise; 4 Yıllık eğitim verecek olan ve sona gelinen GUBYO’nun yolları, kaldırımları ve okulun otopark kısmının asfalt ve kilitli parke çalışmalarına başlandı. Kitirler Mahallesi’nin 3 Nolu Sağlık Ocağı civarında başlayan kilitli parke ve kaldırım çalışmaları Ateşimam sokak ve Alyanak sokak gibi ihtiyaç duyulan alanlar yanında; Kabiller Mahallesi ve Yenimahalle’de ihtiyaç duyulan bölgelerde de devam edecek.
İlçede keşmekeş halini alan araç park soruna da el atan Başkan Allar, 3 nolu sağlık ocağının karşısında bulunan boş alanı otoparka dönüştüreceklerini duyurdu.

Sürücüler için her geçen gün içinden çıkılmaz hal halini alan araç park sorununa el atan Belediye Başkanı Mustafa Allar, sağlık ocağının karşısında bulunan boş alanı otoparka dönüştüreceklerini duyurdu.  

Gerede için “hayallerin şehri” olması noktasında önemli uğraşlar sergileyen Mustafa Allar, oturduğu koltuğun hakkını da fazlası ile vererek, kamuoyunun haklı takdirini toplamayı da başarıyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçede önemli projelere imza atmayı sürdürürken, daha yaşanabilir bir şehir içinde önemli kriterler arasında işaret edilen yol güzergâhlarını yeniliyor.

Başkan Allar’ın geçtiğimiz aylarda başlattığı asfalt harekâtı bu kez de; kilitli parke, tretuvar ve kaldırım çalışmaları ile devam ediyor.

İlçemizin birçok ihtiyaç duyulan yerinde tamamlanan kaldırım çalışmaları Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (GUBYO) çevresinde ve Kitirler Mahallesinde devam ediyor.

Hemen her çalışmada olduğu gibi kaldırım çalışmalarını yerinde izleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Sokak sokak dolaşarak gördüğümüz aksaklıkları not alıyoruz,” diye konuştu.

Başkan Allar, şunları kaydetti; "Göreve geldiğim günden bu yana ilçemiz mahallelerini, gerek meclis üyelerim, gerek birim amirlerimiz, gerekse muhtarlarımızla birlikte sokak sokak dolaşarak gördüğümüz aksaklıkları not alıyoruz. İhtiyaç duyulan mevkilerde Hızlı bir şekilde yol ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Esentepe Mesireliğinin arka kısmında kalan yaylalara giden yol üzerinde devam eden 400 metrelik taş duvar yapım işi de inşallah önümüzdeki haflarda tamamlanacak. İşimizin her zaman takipçisiyiz.”

İlçede keşmekeş halini alan araç park soruna da el atan Başkan Allar, 3 nolu sağlık ocağının karşısında bulunan boş alanı otoparka dönüştüreceklerini duyurdu.

Öte yandan Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgilere göre ise; 4 Yıllık eğitim verecek olan ve sona gelinen GUBYO’nun yolları, kaldırımları ve okulun otopark kısmının asfalt ve kilitli parke çalışmalarına başlandı. Kitirler Mahallesi’nin 3 Nolu Sağlık Ocağı civarında başlayan kilitli parke ve kaldırım çalışmaları Ateşimam sokak ve Alyanak sokak gibi ihtiyaç duyulan alanlar yanında; Kabiller Mahallesi ve Yenimahalle’de ihtiyaç duyulan bölgelerde de devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.