Gururumuz Geredeli, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde!..

GÜNDEM 02.02.2018 - 10:54, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1487+ kez okundu.
 

Gururumuz Geredeli, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde!..

"Yaklaşık 5 bin sporcunun katılımının beklendiği PyeongChang 2018 Kış Olimpiyat Oyunları’nda Geredeli Ayşenur Duman da yer alacak.."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kış Olimpiyat Oyunları’na katılacak millî sporcuları kabul etti. Ülkemizi Güney Kore’de yapılacak olan Kış Olimpiyatlarında temsil edecek olan Geredemizin ve Arkut Sporcu Eğitim Merkezi’nin milli sporcusu Ayşenur Duman’da heyette yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 09-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Güney Kore’nin PyeongChang kentinde gerçekleştirilecek 23. Kış Olimpiyat Oyunları’na katılacak millî sporcuları Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar’ın da hazır bulunduğu kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan, millî sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Geredemizin ve Arkut Sporcu Eğitim Merkezi’nin milli sporcusu Ayşenur Duman, Ülkemizi Güney Kore’de yapılacak olan Kış Olimpiyatlarında temsil edecek. Güney Kore PyeongChang’de 09-25 Şubat 2018 tarihlerinde olan 23. Kış Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi aralarında Geredemizin milli sporcusu olan Ayşenur Duman da temsil edecek.
"Yaklaşık 5 bin sporcunun katılımının beklendiği PyeongChang 2018 Kış Olimpiyat Oyunları’nda Geredeli Ayşenur Duman da yer alacak.."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kış Olimpiyat Oyunları’na katılacak millî sporcuları kabul etti. Ülkemizi Güney Kore’de yapılacak olan Kış Olimpiyatlarında temsil edecek olan Geredemizin ve Arkut Sporcu Eğitim Merkezi’nin milli sporcusu Ayşenur Duman’da heyette yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 09-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Güney Kore’nin PyeongChang kentinde gerçekleştirilecek 23. Kış Olimpiyat Oyunları’na katılacak millî sporcuları Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar’ın da hazır bulunduğu kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan, millî sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Geredemizin ve Arkut Sporcu Eğitim Merkezi’nin milli sporcusu Ayşenur Duman, Ülkemizi Güney Kore’de yapılacak olan Kış Olimpiyatlarında temsil edecek.

Güney Kore PyeongChang’de 09-25 Şubat 2018 tarihlerinde olan 23. Kış Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi aralarında Geredemizin milli sporcusu olan Ayşenur Duman da temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.