Fidan'ın acı günü

GÜNDEM 19.10.2016 - 09:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2419+ kez okundu.
 

Fidan'ın acı günü

Uzun zamandır rahatsız olan baba Yunus Fidan hayatını kaybetti.
Geredeli hemşehrimiz Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Düzce eski valisi Ali Fidan'ın acı günü... Düzce'nin eski valisi, şimdi ise Milli Savunma Bakanlığı’nda ilk sivil müsteşar olan Geredeli Ali Fidan'ın babası Hacı Yunus Fidan vefat etti. Merhum Fidan'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gerede Yeni Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından Nuhören Köyü mezarlığına defnedilecek. Merhuma Allah'tan rahmet, Ali Fidan başta olmak üzere; aileye ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Uzun zamandır rahatsız olan baba Yunus Fidan hayatını kaybetti.

Geredeli hemşehrimiz Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Düzce eski valisi Ali Fidan'ın acı günü...

Düzce'nin eski valisi, şimdi ise Milli Savunma Bakanlığı’nda ilk sivil müsteşar olan Geredeli Ali Fidan'ın babası Hacı Yunus Fidan vefat etti.

Merhum Fidan'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gerede Yeni Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından Nuhören Köyü mezarlığına defnedilecek.

Merhuma Allah'tan rahmet, Ali Fidan başta olmak üzere; aileye ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.