Sivasspor, Gerede’ye geliyor

SPOR 11.06.2019 - 08:48, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1914+ kez okundu.
 

Sivasspor, Gerede’ye geliyor

"Demir Grup Sivasspor, Gerede’de toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak."
Sivasspor, Gerede Dorukkaya Otel’de 6 Temmuz’da kampa giriyor. Demir Grup Sivasspor, 7 Temmuz 2019 Pazar günü Gerede’de toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Edinilen bilgiye göre kırmızı-beyazlı ekip, 7 Temmuz pazar günü Gerede’de toplanarak, yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları yönetiminde başlayacak. 21 Temmuz’a kadar hazırlıklarını sürdürecek kırmızı-beyazlılar, 22 Temmuz’da yurt dışı kampına giderek ay sonuna kadar kamp yapacak. Kampın Almanya’da yapılması bekleniyor. Yurt dışı kampının ardından bir süre izin yapacak olan Yiğidolar, 7 Ağustos’ta Sivas’ta toplanarak yeniden çalışmalarına start verecek. DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada; ”Sezon başı kampı için 6 Temmuz’da Bolu/Gerede’de toplanacağız. 20 Temmuz’da oynayacağımız hazırlık maçıyla Yurt içi kampını tamamlayacağız. 22 Temmuz’da İstanbul’da toplanarak 12 günlük ikinci etap Yurt Dışı kampına gideceğiz” sözlerine yer verdi.
"Demir Grup Sivasspor, Gerede’de toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak."

Sivasspor, Gerede Dorukkaya Otel’de 6 Temmuz’da kampa giriyor. Demir Grup Sivasspor, 7 Temmuz 2019 Pazar günü Gerede’de toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Edinilen bilgiye göre kırmızı-beyazlı ekip, 7 Temmuz pazar günü Gerede’de toplanarak, yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları yönetiminde başlayacak. 21 Temmuz’a kadar hazırlıklarını sürdürecek kırmızı-beyazlılar, 22 Temmuz’da yurt dışı kampına giderek ay sonuna kadar kamp yapacak.

Kampın Almanya’da yapılması bekleniyor. Yurt dışı kampının ardından bir süre izin yapacak olan Yiğidolar, 7 Ağustos’ta Sivas’ta toplanarak yeniden çalışmalarına start verecek.

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada; ”Sezon başı kampı için 6 Temmuz’da Bolu/Gerede’de toplanacağız. 20 Temmuz’da oynayacağımız hazırlık maçıyla Yurt içi kampını tamamlayacağız. 22 Temmuz’da İstanbul’da toplanarak 12 günlük ikinci etap Yurt Dışı kampına gideceğiz” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.