Kırmızı Beyaza Başgimpa desteği!

SPOR 10.10.2016 - 12:02, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2232+ kez okundu.
 

Kırmızı Beyaza Başgimpa desteği!

​Kuruculuğunu Gerede hemşehrilerimizden sevilen isimlerin yaptığı Başgimpa, Kırmızı Beyazlı takımımız Boluspor’a maddi destek sağlayacak.
Kırmızı Beyazlı takımımız Boluspor'a bu sezon destek olan yüzlerce firmaya bir destekte yine Başgimpa'dan geldi. Kuruculuğunu Gerede hemşehrilerimizin yaptığı Başgimpa, Boluspor’a maddi destek sağlama müjdesi verdi. Binlerce kişiye sağladığı istihdam ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ile önemli zincirlerden biri olarak gösterilen Başgimpa, kazandırdığı yeni şubeleri ile de dikkat çekiyor. Kurucu sahipliğini Geredeli hemşehrilerimizinden Başdurak kardeşlerin yaptığı önemli zincir marketlerden olan Başgimpa; Ankara, Bolu ve Zonguldak Devrek’te toplam 54 mağaza ile faaliyet göstermeye devam ediyor. Başgimpa ile birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Başdurak Ailesi, Boluspor’a da maddi destek sözü verdi. Marketler zincirinin Ankara’da bulunan merkez binasını ziyaret eden Boluspor Klüp Yönetimi, aldığı desteğe teşekkür ederek; hizmet sektöründeki çalışmalarında başarılar diledi. Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı ve yönetici arkadaşları ile yapılan ziyaret sonunda Boluspor kulübünden yapılan açıklamada; “Reklam çalışmalarını sürdüren Başkanımız Sayın Necip Çarıkcı ve Yönetim Kurulumuz, son olarak Başgimpa Marketler Zinciri şirket sahipleri Sayın Şaban Başdurak, Sayın Mehmet Ali Başdurak ve Sayın İsmail Başdurak'ı yerinde ziyaret ederek reklam desteği aldı. Desteklerinden dolayı Başgimpa Marketler Zinciri şirket sahipleri Sayın Şaban Başdurak, Sayın Mehmet Ali Başdurak ve Sayın İsmail Başdurak'a teşekkür ederiz,” ifadelerine yer verildi.
​Kuruculuğunu Gerede hemşehrilerimizden sevilen isimlerin yaptığı Başgimpa, Kırmızı Beyazlı takımımız Boluspor’a maddi destek sağlayacak.

Kırmızı Beyazlı takımımız Boluspor'a bu sezon destek olan yüzlerce firmaya bir destekte yine Başgimpa'dan geldi.

Kuruculuğunu Gerede hemşehrilerimizin yaptığı Başgimpa, Boluspor’a maddi destek sağlama müjdesi verdi.

Binlerce kişiye sağladığı istihdam ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ile önemli zincirlerden biri olarak gösterilen Başgimpa, kazandırdığı yeni şubeleri ile de dikkat çekiyor.

Kurucu sahipliğini Geredeli hemşehrilerimizinden Başdurak kardeşlerin yaptığı önemli zincir marketlerden olan Başgimpa; Ankara, Bolu ve Zonguldak Devrek’te toplam 54 mağaza ile faaliyet göstermeye devam ediyor.

Başgimpa ile birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Başdurak Ailesi, Boluspor’a da maddi destek sözü verdi.

Marketler zincirinin Ankara’da bulunan merkez binasını ziyaret eden Boluspor Klüp Yönetimi, aldığı desteğe teşekkür ederek; hizmet sektöründeki çalışmalarında başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı ve yönetici arkadaşları ile yapılan ziyaret sonunda Boluspor kulübünden yapılan açıklamada; “Reklam çalışmalarını sürdüren Başkanımız Sayın Necip Çarıkcı ve Yönetim Kurulumuz, son olarak Başgimpa Marketler Zinciri şirket sahipleri Sayın Şaban Başdurak, Sayın Mehmet Ali Başdurak ve Sayın İsmail Başdurak'ı yerinde ziyaret ederek reklam desteği aldı. Desteklerinden dolayı Başgimpa Marketler Zinciri şirket sahipleri Sayın Şaban Başdurak, Sayın Mehmet Ali Başdurak ve Sayın İsmail Başdurak'a teşekkür ederiz,” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.