Ankara’dan 500 bini kaptı!..

GÜNDEM 19.12.2017 - 09:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1221+ kez okundu.
 

Ankara’dan 500 bini kaptı!..

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ile birlikte Ankara’da girişimlerde bulunmaya devam ediyor. "
Bulduğu her fırsatta Ankara’ya giderek Milletvekilimiz Fehmi Küpçü ile birlikte Gerede’nin sorunlarını dillendiren, yapılan ve yapılacak olan projelerin takibini sürdüren Belediye Başkanı Mustafa Allar yine Ankara Bürokrasisinin peşini bırakmadı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ile birlikte Ankara’da girişimlerde bulunmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret eden ikili, Spor Toto Teşkilat Başkanlığından Kapalı Yüzme Havuzu için 500 bin TL maddi destek aldılar. Ziyarette Gerede ve Gerede’deki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Allar, Ankara’ya yakınlığı ile bilinen, birçok bürokrat yetiştiren Gerede’ye yatırımların sürdürülmesi için desteklerini beklediğini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Bakan Osman Aşkın Bak, Gerede’yi çok yakından bildiklerini ve yapılan çalışmaları takip ettiklerini belirterek, ülkenin her tarafına gerekli yardımları yaptıklarını, Gerede’ye de her türlü yardımları yapacaklarını kaydetti. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'ye teşekkürlerini sundu. Başkan Allar; “Geredemizin değişimi ve dönüşümü noktasında bütün projelerini birebir takip eden, Ankara Bürokrasisinde yaptığımız ve yapacağımız tüm görüşmelerde önümüzü açarak, ilçemize ilk elden ve en hızlı şekilde hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük rol oynayan Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü’ye, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ilçe halkım adına şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ile birlikte Ankara’da girişimlerde bulunmaya devam ediyor. "

Bulduğu her fırsatta Ankara’ya giderek Milletvekilimiz Fehmi Küpçü ile birlikte Gerede’nin sorunlarını dillendiren, yapılan ve yapılacak olan projelerin takibini sürdüren Belediye Başkanı Mustafa Allar yine Ankara Bürokrasisinin peşini bırakmadı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ile birlikte Ankara’da girişimlerde bulunmaya devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret eden ikili, Spor Toto Teşkilat Başkanlığından Kapalı Yüzme Havuzu için 500 bin TL maddi destek aldılar.

Ziyarette Gerede ve Gerede’deki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Allar, Ankara’ya yakınlığı ile bilinen, birçok bürokrat yetiştiren Gerede’ye yatırımların sürdürülmesi için desteklerini beklediğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Bakan Osman Aşkın Bak, Gerede’yi çok yakından bildiklerini ve yapılan çalışmaları takip ettiklerini belirterek, ülkenin her tarafına gerekli yardımları yaptıklarını, Gerede’ye de her türlü yardımları yapacaklarını kaydetti.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'ye teşekkürlerini sundu.

Başkan Allar; “Geredemizin değişimi ve dönüşümü noktasında bütün projelerini birebir takip eden, Ankara Bürokrasisinde yaptığımız ve yapacağımız tüm görüşmelerde önümüzü açarak, ilçemize ilk elden ve en hızlı şekilde hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük rol oynayan Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü’ye, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ilçe halkım adına şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.