Geredeli isimler, nerede yer aldı?

SİYASET 04.04.2018 - 13:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3209+ kez okundu.
 

Geredeli isimler, nerede yer aldı?

"Geredeli Bolu İGM üyelerinden Yusuf Gökçe, Metin Demirbilek ve Üzeyir Ercivan yapılan oylama sonrasında bakın nerelere seçildiler?"
Bolu İl Genel Meclisi nisan ayı toplantıları devam ediyor. Son oturumda İl Daimi Encümenine ve Meclis İhtisas Komisyonlarına üye seçimleri gerçekleştirildi. Aralarında Geredeli hemşehrilerimiz Metin Demirbilek, Yusuf Gökçe ve Uzeyir Ercivan'ın da bulunduğu üyelerin görev dağılımı yapılan oylama ile belirlendi. Yaşar Yüceer Başkanlığında devam eden İl Genel Meclisi Nisan Ayı toplantılarının Çarşamba günü gerçekleşen oturumunda seçim yapıldı. Dördüncü yılını dolduran mecliste ilk olarak gizli oylama ile İl Daimi Encümenine üç adet üye seçimi yapıldı. Oylama sonucunda İl Daimi Encümen üyeliğine Erdoğan Yetkin, İlhan Serçe ve Metin Demirbilek seçildi. Ardından Meclis İhtisas Komisyonuna üye seçimi gerçekleştirildi. Oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna; Erol Özak, Mümtaz Altınbaş, Yusuf Gökçe, Fehmi Çınar, Ömer Sezgin ve Eyüp Beşli. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna; Vedat Özkan, İlhan Serçe, Yaşar Yüceer, Metin Demirbilek, İsmail Akman, Erhan Çiftçi ve İbrahim Ayhan. Çevre ve Sağlık Komisyonuna; Zeki Ozulluoğlu, Emine Erdal, Erdoğan Yetkin, Ahmet Uzun ve Bedri Pehlivan. Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna; Üzeyir Ercivan, Mustafa Bayraktar, Osman Cabgu, Dursun Fidan ve Hasan Hüseyin Arslan seçildi.  
"Geredeli Bolu İGM üyelerinden Yusuf Gökçe, Metin Demirbilek ve Üzeyir Ercivan yapılan oylama sonrasında bakın nerelere seçildiler?"

Bolu İl Genel Meclisi nisan ayı toplantıları devam ediyor. Son oturumda İl Daimi Encümenine ve Meclis İhtisas Komisyonlarına üye seçimleri gerçekleştirildi.
Aralarında Geredeli hemşehrilerimiz Metin Demirbilek, Yusuf Gökçe ve Uzeyir Ercivan'ın da bulunduğu üyelerin görev dağılımı yapılan oylama ile belirlendi.

Yaşar Yüceer Başkanlığında devam eden İl Genel Meclisi Nisan Ayı toplantılarının Çarşamba günü gerçekleşen oturumunda seçim yapıldı. Dördüncü yılını dolduran mecliste ilk olarak gizli oylama ile İl Daimi Encümenine üç adet üye seçimi yapıldı.

Oylama sonucunda İl Daimi Encümen üyeliğine Erdoğan Yetkin, İlhan Serçe ve Metin Demirbilek seçildi.

Ardından Meclis İhtisas Komisyonuna üye seçimi gerçekleştirildi. Oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna; Erol Özak, Mümtaz Altınbaş, Yusuf Gökçe, Fehmi Çınar, Ömer Sezgin ve Eyüp Beşli. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna; Vedat Özkan, İlhan Serçe, Yaşar Yüceer, Metin Demirbilek, İsmail Akman, Erhan Çiftçi ve İbrahim Ayhan. Çevre ve Sağlık Komisyonuna; Zeki Ozulluoğlu, Emine Erdal, Erdoğan Yetkin, Ahmet Uzun ve Bedri Pehlivan. Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna; Üzeyir Ercivan, Mustafa Bayraktar, Osman Cabgu, Dursun Fidan ve Hasan Hüseyin Arslan seçildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.