Gerede'ye yeni bir isim..

GÜNDEM 05.11.2018 - 14:41, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 4728+ kez okundu.
 

Gerede'ye yeni bir isim..

"Yeni HSK Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Bolu geneline yapılan atamalar arasında ilçemiz Gerede'de de yer aldı. "
İlçemiz Gerede’ye yeni HSK Kararnamesi ile İstanbul Hakim Adayı Mehmet Akif Eroğlu atandı. Yeni HSK Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Adli yargı hakim ve cumhuriyet savcı adayları arasından bin 958 kişinin görev yeri değişirken, idari yargı hakim adayı 126 kişinin de çeşitli yerlere ataması gerçekleştirildi. Kararname ile 2 bin 84 yeni hakim ve savcının ataması yapıldı. Buna göre ilimizde görev yapan 6 Hakim adayı, 6 Cumhuriyet Savcı adayı ise çeşitli illere atandı. Gelenler arasında da 5 Hakim adayı ile 2 Cumhuriyet Savcı adayı bulunuyor. Bolu geneline yapılan atamalar arasında ilçemiz Gerede'de de yer aldı. Buna göre; İstanbul Hakim Adayı Mehmet Akif Eroğlu Gerede Hakimliği'ne görevlendirildi.
"Yeni HSK Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Bolu geneline yapılan atamalar arasında ilçemiz Gerede'de de yer aldı. "

İlçemiz Gerede’ye yeni HSK Kararnamesi ile İstanbul Hakim Adayı Mehmet Akif Eroğlu atandı.

Yeni HSK Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Adli yargı hakim ve cumhuriyet savcı adayları arasından bin 958 kişinin görev yeri değişirken, idari yargı hakim adayı 126 kişinin de çeşitli yerlere ataması gerçekleştirildi. Kararname ile 2 bin 84 yeni hakim ve savcının ataması yapıldı.

Buna göre ilimizde görev yapan 6 Hakim adayı, 6 Cumhuriyet Savcı adayı ise çeşitli illere atandı. Gelenler arasında da 5 Hakim adayı ile 2 Cumhuriyet Savcı adayı bulunuyor.

Bolu geneline yapılan atamalar arasında ilçemiz Gerede'de de yer aldı. Buna göre; İstanbul Hakim Adayı Mehmet Akif Eroğlu Gerede Hakimliği'ne görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.