Beşiktaş, kolları sıvadı

SPOR 03.03.2017 - 10:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1365+ kez okundu.
 

Beşiktaş, kolları sıvadı

Beşiktaş’ın Gerede’de kuracağı tesis için tadilat çalışmaları başlıyor.
Kıvılcımlarını Geredeli sevilen isimlerden HSYK Başkanvekili, 2’nci Daire Başkanı Mehmet Yılmaz’ın attığı BJK Spor Tesisleri’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Beşiktaş Spor Kulübünün oluşturacağı inşaat alanındaki çalışmaları yerinde incelemek üzere Gerede’ye gelen siyah beyazlı heyet, otelin ve tadilat yapılacak binanın ve çevresinin son durumunu analiz ettiler. BJK görevlileri, 20 yıllığına kiralanan Esentepe Otel’de incelemeler de bulunmak üzere Gerede’ye geldi. Belediye Fen İşleri Mimarı Banu Karagülmez ve İnşaat Mühendisi Metin Çelikbaş ile Beşiktaş Spor Kulübü’nün oteli işletecek olan firma yetkilileri otelde incelemeler de bulundu. Firma yetkilileri yapılacak tesise bağlı olarak hizmet verecek olan otelde yaptıkları incelemelerin ardından planını yapmak üzere otelin tadilat yapılacak binası ve çevresinin son durumunu analiz ettiler. Yetkililer yaptığı açıklamada, “Gerede için bir fırsat olacak otelin iç ve dış tadilat çalışmaları havaların ısınması ve inşaat sezonu ile birlikte başlayacak” dedi. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise yaptığı açıklamada, “Beşiktaş Spor Kulübü’nün yetkilileriyle sık sık görüşüyoruz, işimizi birinci elden takip ediyoruz. İnşallah bu yaz sezonunda otelin tadilat işlerine başlanacak. Bu kapsamda Beşiktaş’ın ilçemize üs kurması noktasında büyük emekleri geçen başta Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü ve HSYK Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Yılmaz’a, tüm Oda başkanlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş’ın Gerede’de kuracağı tesis için tadilat çalışmaları başlıyor.

Kıvılcımlarını Geredeli sevilen isimlerden HSYK Başkanvekili, 2’nci Daire Başkanı Mehmet Yılmaz’ın attığı BJK Spor Tesisleri’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Beşiktaş Spor Kulübünün oluşturacağı inşaat alanındaki çalışmaları yerinde incelemek üzere Gerede’ye gelen siyah beyazlı heyet, otelin ve tadilat yapılacak binanın ve çevresinin son durumunu analiz ettiler.

BJK görevlileri, 20 yıllığına kiralanan Esentepe Otel’de incelemeler de bulunmak üzere Gerede’ye geldi. Belediye Fen İşleri Mimarı Banu Karagülmez ve İnşaat Mühendisi Metin Çelikbaş ile Beşiktaş Spor Kulübü’nün oteli işletecek olan firma yetkilileri otelde incelemeler de bulundu.

Firma yetkilileri yapılacak tesise bağlı olarak hizmet verecek olan otelde yaptıkları incelemelerin ardından planını yapmak üzere otelin tadilat yapılacak binası ve çevresinin son durumunu analiz ettiler. Yetkililer yaptığı açıklamada, “Gerede için bir fırsat olacak otelin iç ve dış tadilat çalışmaları havaların ısınması ve inşaat sezonu ile birlikte başlayacak” dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise yaptığı açıklamada, “Beşiktaş Spor Kulübü’nün yetkilileriyle sık sık görüşüyoruz, işimizi birinci elden takip ediyoruz. İnşallah bu yaz sezonunda otelin tadilat işlerine başlanacak. Bu kapsamda Beşiktaş’ın ilçemize üs kurması noktasında büyük emekleri geçen başta Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü ve HSYK Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Yılmaz’a, tüm Oda başkanlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.