Gücüne güç kattı!..

EKONOMİ 09.04.2018 - 10:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3640+ kez okundu.
 

Gücüne güç kattı!..

"Gerede’de market zincirinin üçüncü magazasini hizmete sunan Başdurak kardesler, cuma günü saat 14.00'da yaptiklari görkemli bir tören sonrasinda Basgimpanin yeni subesini Geredelilerin hizmetine actı."
Binlerce kişiye sağladığı istihdam ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ile önemli zincirlerden biri olarak gösterilen Başgimpa, kazandırdığı yeni şubeleri ile de dikkat çekiyor. Önceki gün, Gerede'de yeni bir şubesini daha hizmete sunan Başgimpa Marketler Zinciri’nin açılışına ilgi hayli büyük oldu. Market açılışın gerçekleştiği saatten kapanış saatine kadar büyük ilgi gördü. Kurucu sahipliğini Geredeli hemşehrilerimizin yaptığı önemli zincir marketlerden olan Başgimpa; Ankara, Bolu ve Zonguldak Devrek’te toplam 54 mağaza ile faaliyet göstermeye devam ediyor. İl ve ilçemiz genelindeki mağaza şube sayılarını da artıran Başgimpa, Gerede'deki sayısını da üçe çıkardı. Merkezi Ankara’da bulunan ve aslen Geredeli olan hemşehrilerimiz Şaban Başdurak, Mehmet Ali Başdurak ve İsmail Başdurak’ın oluşturduğu bir aile şirketi olan Başgimpa, gelenekselçi anlayışı, kurumsal bütünlük ile devam ettiriyor. Başgimpa, memleketine istihdam alanı kazandırmayı sürdürüyor. Binlerce kişiye sağladığı istihdam ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ile önemli zincirlerden biri olarak gösterilen Başgimpa, önceki gün yeni şube açılışını yoğun davetli eşliğinde gerçekleştirdi. İlçemiz Gerede’de ki üçüncü şube açılışına başta Başdurak ailesi olmak üzere çok sayıda davetli topluluğunun katıldığı gözlendi. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka ve Geredeliler Derneği Başkanı Cafer Alagöz’ün kurdele kesiminin ardından üçüncü şube Coşkun Kısaoğlu’nun yaptığı dualar ile hizmete girdi. Gerede’de ki üçüncü market açılışına katılım sağlayanlara teşekkür eden Başdurak ailesi; sürprizler, indirimler ve daha birçok aksiyonun yapıldığı açılış töreninde katılımcılar ile tek tek ilgilendi. İlçedeki en büyük mağaza olduğu belirtilen şube, eklentileriyle birlikte yaklaşık 1000 metrekare alan üzerine kurulu halde; Demirciler Mahallesi Hacı Baki Çevikoğlu Caddesi üzerinde hizmet veriyor. Başdurak kardeşlerin oluşturduğu aile şirketi Başgimpa, birçok sosyal sorumluluk projesine verdiği destek ile de takdirleri topluyor. 
"Gerede’de market zincirinin üçüncü magazasini hizmete sunan Başdurak kardesler, cuma günü saat 14.00'da yaptiklari görkemli bir tören sonrasinda Basgimpanin yeni subesini Geredelilerin hizmetine actı."

Binlerce kişiye sağladığı istihdam ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ile önemli zincirlerden biri olarak gösterilen Başgimpa, kazandırdığı yeni şubeleri ile de dikkat çekiyor.

Önceki gün, Gerede'de yeni bir şubesini daha hizmete sunan Başgimpa Marketler Zinciri’nin açılışına ilgi hayli büyük oldu. Market açılışın gerçekleştiği saatten kapanış saatine kadar büyük ilgi gördü.

Kurucu sahipliğini Geredeli hemşehrilerimizin yaptığı önemli zincir marketlerden olan Başgimpa; Ankara, Bolu ve Zonguldak Devrek’te toplam 54 mağaza ile faaliyet göstermeye devam ediyor.

İl ve ilçemiz genelindeki mağaza şube sayılarını da artıran Başgimpa, Gerede'deki sayısını da üçe çıkardı. Merkezi Ankara’da bulunan ve aslen Geredeli olan hemşehrilerimiz Şaban Başdurak, Mehmet Ali Başdurak ve İsmail Başdurak’ın oluşturduğu bir aile şirketi olan Başgimpa, gelenekselçi anlayışı, kurumsal bütünlük ile devam ettiriyor.

Başgimpa, memleketine istihdam alanı kazandırmayı sürdürüyor. Binlerce kişiye sağladığı istihdam ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ile önemli zincirlerden biri olarak gösterilen Başgimpa, önceki gün yeni şube açılışını yoğun davetli eşliğinde gerçekleştirdi.

İlçemiz Gerede’de ki üçüncü şube açılışına başta Başdurak ailesi olmak üzere çok sayıda davetli topluluğunun katıldığı gözlendi. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka ve Geredeliler Derneği Başkanı Cafer Alagöz’ün kurdele kesiminin ardından üçüncü şube Coşkun Kısaoğlu’nun yaptığı dualar ile hizmete girdi.

Gerede’de ki üçüncü market açılışına katılım sağlayanlara teşekkür eden Başdurak ailesi; sürprizler, indirimler ve daha birçok aksiyonun yapıldığı açılış töreninde katılımcılar ile tek tek ilgilendi.

İlçedeki en büyük mağaza olduğu belirtilen şube, eklentileriyle birlikte yaklaşık 1000 metrekare alan üzerine kurulu halde; Demirciler Mahallesi Hacı Baki Çevikoğlu Caddesi üzerinde hizmet veriyor.

Başdurak kardeşlerin oluşturduğu aile şirketi Başgimpa, birçok sosyal sorumluluk projesine verdiği destek ile de takdirleri topluyor. 









Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.