İnternet fenomeni o gecedeydi!..

GÜNDEM 17.01.2018 - 17:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2637+ kez okundu.
 

İnternet fenomeni o gecedeydi!..

"İnternet ortamının fenomen ismi Yasin Gündoğdu hoca geldiği Gerede'de konuşma yaptı."
Anadolu Gençlik Derneği Gerede Temsilciliği, Melih Gökçek Kültür Merkezinde “Hz Peygamberi Anlamak ve Siyer-i Nebi Ödül Töreni” adlı bir program düzenledi. Programa internet ortamının fenomen ismi Yasin Gündoğdu hoca konuşmacı olarak katıldı. Programda Aralık ayında Türkiye genelinde yapılan Siyer-i Nebi yarışmasının ilçe bazında dereceye giren öğrencilerine ödülleri takdim edildi. AGD Gerede Başkanı Veysel Ayeroğlu: “İnsanların en hayırlısı insanlara faydası dokunandır düsturunca ülke genelinde her daim hayırlı hizmetler etmek için gece gündüz şuurlu bir neslin yetişmesi için var gücümüzle birlik beraberlik içinde çalışma mecburiyetindeyiz. Bu noktadaki çalışmalarımızda da Hz. Peygamber’i model almaktan başka çaremiz yok. Kurtuluş yolu ancak Hz. Peygamber’in açtığı yoldadır” dedi. Yarışmanın ilçe 1.sine umre ödülü verildi. 2. yarım altın 3. de çeyrek altınla ödüllendirildi. Ödül töreni esnasında Cevaplar İlim ve Hayır Vakfı Başkan Yardımcısı Halil Erbican “Hz. Peygamber aşığı bu gençlerimizden 2. ve 3. olanı da vakıf olarak biz umreye gönderelim” diyerek gecede gönülleri fethetti. Gecenin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin: “Önce ahlak ve maneviyat felsefesi ile çalışmalarını sürdüren Anadolu Gençlik Derneği’ne çok teşekkür ediyorum. Yaptıkları her hayırlı hizmette Allah yollarını açık etsin” ifadelerine yer verdi.
"İnternet ortamının fenomen ismi Yasin Gündoğdu hoca geldiği Gerede'de konuşma yaptı."

Anadolu Gençlik Derneği Gerede Temsilciliği, Melih Gökçek Kültür Merkezinde “Hz Peygamberi Anlamak ve Siyer-i Nebi Ödül Töreni” adlı bir program düzenledi.

Programa internet ortamının fenomen ismi Yasin Gündoğdu hoca konuşmacı olarak katıldı. Programda Aralık ayında Türkiye genelinde yapılan Siyer-i Nebi yarışmasının ilçe bazında dereceye giren öğrencilerine ödülleri takdim edildi.

AGD Gerede Başkanı Veysel Ayeroğlu: “İnsanların en hayırlısı insanlara faydası dokunandır düsturunca ülke genelinde her daim hayırlı hizmetler etmek için gece gündüz şuurlu bir neslin yetişmesi için var gücümüzle birlik beraberlik içinde çalışma mecburiyetindeyiz. Bu noktadaki çalışmalarımızda da Hz. Peygamber’i model almaktan başka çaremiz yok. Kurtuluş yolu ancak Hz. Peygamber’in açtığı yoldadır” dedi.

Yarışmanın ilçe 1.sine umre ödülü verildi. 2. yarım altın 3. de çeyrek altınla ödüllendirildi. Ödül töreni esnasında Cevaplar İlim ve Hayır Vakfı Başkan Yardımcısı Halil Erbican “Hz. Peygamber aşığı bu gençlerimizden 2. ve 3. olanı da vakıf olarak biz umreye gönderelim” diyerek gecede gönülleri fethetti.

Gecenin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin: “Önce ahlak ve maneviyat felsefesi ile çalışmalarını sürdüren Anadolu Gençlik Derneği’ne çok teşekkür ediyorum. Yaptıkları her hayırlı hizmette Allah yollarını açık etsin” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.