Erdoğan, Ercoşkun'u aday yapmadı!

SİYASET 22.05.2018 - 10:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3081+ kez okundu.
 

Erdoğan, Ercoşkun'u aday yapmadı!

"AK Parti’den 3 dönemdir Bolu milletvekili olarak mecliste görev yapan Ali Ercoşkun, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde 27 aday adayı arasında liste dışında kaldı."
Günlerdir merakla beklenen AK Parti Bolu Milletvekili adayları sürpriz isimlerle açıklandı. Açıklanan 3 kişilik milletvekili listesinde AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın damgasını vurduğu görüldü. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde liste dışında kaldı. AK Parti’den 3 dönemdir Bolu milletvekili olarak mecliste görev yapan Ali Ercoşkun, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde 27 aday adayı arasında liste dışında kaldı. Günler öncesinden merakla beklenen listede ise birinci sırayı kadın aday olarak Arzu Aydın aldı. Bolu’nun merakla beklediği AK Parti Milletvekili adaylarının açıklanan listesinde AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın damga vurduğu gözlerden kaçmadı. Özellikle eski AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un liste dışı kalmasında önemli yeri olduğu düşünülen Doğanay, kendisine yakın isimlerden Arzu Aydın'ı birinci sıradan, Fehmi Küpçü ikinci sıradan ve Metin Vural'ı da 3. sıradan liste sokmaya başardı.
"AK Parti’den 3 dönemdir Bolu milletvekili olarak mecliste görev yapan Ali Ercoşkun, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde 27 aday adayı arasında liste dışında kaldı."

Günlerdir merakla beklenen AK Parti Bolu Milletvekili adayları sürpriz isimlerle açıklandı. Açıklanan 3 kişilik milletvekili listesinde AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın damgasını vurduğu görüldü. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde liste dışında kaldı.

AK Parti’den 3 dönemdir Bolu milletvekili olarak mecliste görev yapan Ali Ercoşkun, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde 27 aday adayı arasında liste dışında kaldı. Günler öncesinden merakla beklenen listede ise birinci sırayı kadın aday olarak Arzu Aydın aldı.

Bolu’nun merakla beklediği AK Parti Milletvekili adaylarının açıklanan listesinde AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın damga vurduğu gözlerden kaçmadı.

Özellikle eski AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un liste dışı kalmasında önemli yeri olduğu düşünülen Doğanay, kendisine yakın isimlerden Arzu Aydın'ı birinci sıradan, Fehmi Küpçü ikinci sıradan ve Metin Vural'ı da 3. sıradan liste sokmaya başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.