Ercoşkun'dan, 900 kişilik istihdam müjdesi!

EĞİTİM 12.04.2018 - 14:49, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2266+ kez okundu.
 

Ercoşkun'dan, 900 kişilik istihdam müjdesi!

"Milletvekili Ali Ercoşkun, İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP)'ndan yararlanarak, Bolu'ya 900 kişilik istihdam kazandıracaklarını açıkladı."
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programından yararlanarak, Bolu'ya 900 kişilik istihdam kazandıracaklarını duyurdu. Bolu Milletvekili Ercoşkun, "İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı'ndan yararlanarak, Bolu'muza 900 kişilik istihdam kazandırıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın personel ihtiyacını karşılayacağımız çalışma  ile ayrıca, Mübarek Ramazan ayı öncesi camilerimizin imam ihtiyacını da karşılayacağız" diye konuştu. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP)'ndan yararlanarak, Bolu'ya 900 kişilik istihdam kazandıracaklarını açıkladı. Milletvekili Ercoşkun, istihdamın ayrıntıları hakkında yaptığı açıklamada; "Belediyelerimiz, müftülük, orman bölge müdürlüğü ve il özel idaremiz başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarımızın yaklaşan yaz mevsimi öncesi personel ihtiyaçlarını gidermeye hazırlanıyoruz. Bu kapsamda İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP)'ndan yararlanacağız ve inşallah bu kapsamda 900 kişiden oluşan bir istihdamı Bolu'muza kazandıracağız" bilgisini verdi. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, istihdamın ayrıntıları hakkında bir başka önemli hususa dikkat çekerek, istihdamdan ihtiyaç düzeyinde Bolu İl Müftülüğü'nün de yararlanacağını belirtti. Ercoşkun, açıklamasında; "Mübarek üç ayların içinde bulunduğumuz bu dönemde on bir ayın sultanı Ramazan'a hazırlanıyoruz. Bu kapsamda, önceki yıllarda olduğu gibi, camilerimizin imam ihtiyaçlarını gidermek niyetindeyiz. Toplum Yararına Çalışma Programı'ndan yararlanarak ilimize kazandıracağımız istihdamdan Müftülüğümüzün de istifadesini sağlayacağız," sözlerine yer verdi.
"Milletvekili Ali Ercoşkun, İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP)'ndan yararlanarak, Bolu'ya 900 kişilik istihdam kazandıracaklarını açıkladı."

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programından yararlanarak, Bolu'ya 900 kişilik istihdam kazandıracaklarını duyurdu.

Bolu Milletvekili Ercoşkun, "İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı'ndan yararlanarak, Bolu'muza 900 kişilik istihdam kazandırıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın personel ihtiyacını karşılayacağımız çalışma  ile ayrıca, Mübarek Ramazan ayı öncesi camilerimizin imam ihtiyacını da karşılayacağız" diye konuştu.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP)'ndan yararlanarak, Bolu'ya 900 kişilik istihdam kazandıracaklarını açıkladı.

Milletvekili Ercoşkun, istihdamın ayrıntıları hakkında yaptığı açıklamada; "Belediyelerimiz, müftülük, orman bölge müdürlüğü ve il özel idaremiz başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarımızın yaklaşan yaz mevsimi öncesi personel ihtiyaçlarını gidermeye hazırlanıyoruz. Bu kapsamda İŞKUR'un Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP)'ndan yararlanacağız ve inşallah bu kapsamda 900 kişiden oluşan bir istihdamı Bolu'muza kazandıracağız" bilgisini verdi.


AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, istihdamın ayrıntıları hakkında bir başka önemli hususa dikkat çekerek, istihdamdan ihtiyaç düzeyinde Bolu İl Müftülüğü'nün de yararlanacağını belirtti.

Ercoşkun, açıklamasında; "Mübarek üç ayların içinde bulunduğumuz bu dönemde on bir ayın sultanı Ramazan'a hazırlanıyoruz. Bu kapsamda, önceki yıllarda olduğu gibi, camilerimizin imam ihtiyaçlarını gidermek niyetindeyiz. Toplum Yararına Çalışma Programı'ndan yararlanarak ilimize kazandıracağımız istihdamdan Müftülüğümüzün de istifadesini sağlayacağız," sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.