Gerede'ye 3 milyon 908 bin lira!

SİYASET 02.04.2018 - 17:07, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1871+ kez okundu.
 

Gerede'ye 3 milyon 908 bin lira!

"AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, yatırım rekorunu oluşturan rakamın aralarında Gerede'nin de olduğu ilçelere göre dağılımını açıkladı.."
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, KÖYDES Projesi kapsamında, Cumhuriyet tarihinin yatırım rekorunu oluşturan 31 milyon 974 bin TL'lik bütçeyi Bolu'ya kazandırdıklarını duyurdu. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "2018 yılı yatırım çalışmalarımızda kullanılmak üzere, Bolu'muza Cumhuriyet tarihinin yatırım rekorunu oluşturacak 31 milyon 974 bin TL ödenek kazandırdık. Herşeyin en iyisini hak eden Bolu'muza ve değerli hemşehri kardeşlerime hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu. Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi kapsamında, 2018 yılı çalışma döneminde kullanımak üzere, yıllık yatırım düzeyinde Cumhuriyet tarihinin yatırım rekorunu oluşturan 31 milyon 974 bin TL'lik bütçeyi Bolu'ya kazandırdıklarını açıkladı. Milletvekili Ercoşkun, yatırım rekorunu oluşturan rakamın aralarında Gerede'nin de olduğu ilçelere dağılımını ise, şöyle açıkladı: "Dörtdivan 1 milyon 121 bin, Göynük 5 milyon 369 bin, Gerede 3 milyon 908 bin, Kıbrıscık 1 milyon 150 bin, Mengen 4 milyon 189, Merkez 7 milyon 789 bin, Mudurnu 6 milyon 5 bin, Seben 1 milyon 677 bin, Yeniçağa 767 bin olmak üzere, Bolu'ya toplam 31 milyon 974 bin TL KÖYDES ödeneği sağladık." AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun, Cumhuriyet tarihinin yatırım rekoru olacağını anlattığı açıklamasında; “Ülkemizin gelişimine eşdeğer olarak Bolu'muzun da ülke kaynaklarından hak ettiği değeri alabilmesi için gece gündüz çalışıyor, çalışmalarımızda kendimize şiar edindiğimiz 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturunu her daim diri ve canlı turuyoruz. Bu inanç ve azimle 2018 yatırım yılımız için ilimize kazandırdığımız Cumhuriyet tarihinin yatırım rekoru olacak 31 milyon 974 bin TL'lik KÖYDES ödeneğimiz Bolumuza hayırlı ve uğurlu olsun,” sözlerine yer verdi.
"AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, yatırım rekorunu oluşturan rakamın aralarında Gerede'nin de olduğu ilçelere göre dağılımını açıkladı.."

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, KÖYDES Projesi kapsamında, Cumhuriyet tarihinin yatırım rekorunu oluşturan 31 milyon 974 bin TL'lik bütçeyi Bolu'ya kazandırdıklarını duyurdu.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "2018 yılı yatırım çalışmalarımızda kullanılmak üzere, Bolu'muza Cumhuriyet tarihinin yatırım rekorunu oluşturacak 31 milyon 974 bin TL ödenek kazandırdık. Herşeyin en iyisini hak eden Bolu'muza ve değerli hemşehri kardeşlerime hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi kapsamında, 2018 yılı çalışma döneminde kullanımak üzere, yıllık yatırım düzeyinde Cumhuriyet tarihinin yatırım rekorunu oluşturan 31 milyon 974 bin TL'lik bütçeyi Bolu'ya kazandırdıklarını açıkladı.

Milletvekili Ercoşkun, yatırım rekorunu oluşturan rakamın aralarında Gerede'nin de olduğu ilçelere dağılımını ise, şöyle açıkladı: "Dörtdivan 1 milyon 121 bin, Göynük 5 milyon 369 bin, Gerede 3 milyon 908 bin, Kıbrıscık 1 milyon 150 bin, Mengen 4 milyon 189, Merkez 7 milyon 789 bin, Mudurnu 6 milyon 5 bin, Seben 1 milyon 677 bin, Yeniçağa 767 bin olmak üzere, Bolu'ya toplam 31 milyon 974 bin TL KÖYDES ödeneği sağladık."

AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun, Cumhuriyet tarihinin yatırım rekoru olacağını anlattığı açıklamasında; “Ülkemizin gelişimine eşdeğer olarak Bolu'muzun da ülke kaynaklarından hak ettiği değeri alabilmesi için gece gündüz çalışıyor, çalışmalarımızda kendimize şiar edindiğimiz 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturunu her daim diri ve canlı turuyoruz. Bu inanç ve azimle 2018 yatırım yılımız için ilimize kazandırdığımız Cumhuriyet tarihinin yatırım rekoru olacak 31 milyon 974 bin TL'lik KÖYDES ödeneğimiz Bolumuza hayırlı ve uğurlu olsun,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.