Bakan'dan, Gerede'ye destek istedi!

SİYASET 04.12.2017 - 16:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1411+ kez okundu.
 

Bakan'dan, Gerede'ye destek istedi!

"Gerede ile ilgili de bazı istek ve önerileri olan Bolu Milletvekili Ercoşkun; “Gerede ve ilçelerdeki hizmetlerle alakalı talepleri bakanımıza doğrudan ilettik,” dedi."
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'la görüşen Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gerede'deki Arkut Kayak Merkezi ile ilgili destek istedi. Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Göynük, Yeniçağa, Dörtdivan ve Taşkesti belediye başkanlarıyla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı'nı ziyaret ederek, il genelindeki spor yatırımı taleplerini Bakan Osman Aşkın Bak'a iletti. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Partili Göynük, Yeniçağa, Dörtdivan ve Taşkesti belediye başkanlarıyla birlikte, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı makamında ziyaret etti. Bakan ziyaretinde Gerede ile ilgili de bazı istek ve önerileri olan Milletvekili Ercoşkun; “Gerede ve ilçelerdeki hizmetlerle alakalı talepleri bakanımıza doğrudan ilettik,” şeklinde konuştu. Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, şöyle konuştu; “Bolu için geleceğin en önemli gelişim hedeflerinden biri de spor alanındaki yatırımlar. Gençlik ve Spor Bakanı olarak göreve başlayan ve birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğum Bakanımız Osman Aşkın Bak'a, Göynük, Yeniçağa, Dörtdivan ve Taşkesti belediye başkanlarımızla birlikte ziyarette bulunduk. Burada merkezdeki yatırımlarla alakalı teklif ve önerilerimizi başta Aladağ kamp merkezi olmak üzere, hakeza Gerede'deki Arkut Kayak Merkezi ile ilgili önerilerimizi, diğer taraftan belediye başkanlarımızın ilçelerdeki ve beldelerdeki hizmetlerle alakalı taleplerini de bakanımıza doğrudan iletmiş olduk. Ayrıca, Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Yeniçağaspor için maddi yardım talebimiz ile halı sahalar ve devam etmekte olan yatırımlar ve yenileriyle alakalı bir dizi taleplerimiz de söz konusu oldu.” Bolu Milletvekili Ercoşkun, açıklamsında; Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı, Bolu'ya davet ettiğini de duyurarak, göstereceği desteğe teşekkür etti. Ercoşkun, mercanemdya.com'a ulaştırdığı yazılı açıklamasında; “Sayın Bakanımızın ilgisinden hem Bolu heyeti olarak çok memnun olduk, hem de Bolu'da ağırlamayı arzu ettiğimiz Bakanımıza yatırımları yerinde incelemesini sağlamanın doğru olacağını düşünerek, kendilerine davette bulunduk. Bu vesileyle bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı AK Parti Hükümetlerimize, spor alanındaki desteklerinden dolayı Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçlerde de ilimize yönelik bu yatırımların devam etmesini temenni ediyorum,” ifadelerine yer verdi.
"Gerede ile ilgili de bazı istek ve önerileri olan Bolu Milletvekili Ercoşkun; “Gerede ve ilçelerdeki hizmetlerle alakalı talepleri bakanımıza doğrudan ilettik,” dedi."

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'la görüşen Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gerede'deki Arkut Kayak Merkezi ile ilgili destek istedi.

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Göynük, Yeniçağa, Dörtdivan ve Taşkesti belediye başkanlarıyla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı'nı ziyaret ederek, il genelindeki spor yatırımı taleplerini Bakan Osman Aşkın Bak'a iletti.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Partili Göynük, Yeniçağa, Dörtdivan ve Taşkesti belediye başkanlarıyla birlikte, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı makamında ziyaret etti.

Bakan ziyaretinde Gerede ile ilgili de bazı istek ve önerileri olan Milletvekili Ercoşkun; “Gerede ve ilçelerdeki hizmetlerle alakalı talepleri bakanımıza doğrudan ilettik,” şeklinde konuştu.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, şöyle konuştu; “Bolu için geleceğin en önemli gelişim hedeflerinden biri de spor alanındaki yatırımlar. Gençlik ve Spor Bakanı olarak göreve başlayan ve birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğum Bakanımız Osman Aşkın Bak'a, Göynük, Yeniçağa, Dörtdivan ve Taşkesti belediye başkanlarımızla birlikte ziyarette bulunduk.

Burada merkezdeki yatırımlarla alakalı teklif ve önerilerimizi başta Aladağ kamp merkezi olmak üzere, hakeza Gerede'deki Arkut Kayak Merkezi ile ilgili önerilerimizi, diğer taraftan belediye başkanlarımızın ilçelerdeki ve beldelerdeki hizmetlerle alakalı taleplerini de bakanımıza doğrudan iletmiş olduk.
Ayrıca, Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Yeniçağaspor için maddi yardım talebimiz ile halı sahalar ve devam etmekte olan yatırımlar ve yenileriyle alakalı bir dizi taleplerimiz de söz konusu oldu.”

Bolu Milletvekili Ercoşkun, açıklamsında; Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı, Bolu'ya davet ettiğini de duyurarak, göstereceği desteğe teşekkür etti.

Ercoşkun, mercanemdya.com'a ulaştırdığı yazılı açıklamasında; “Sayın Bakanımızın ilgisinden hem Bolu heyeti olarak çok memnun olduk, hem de Bolu'da ağırlamayı arzu ettiğimiz Bakanımıza yatırımları yerinde incelemesini sağlamanın doğru olacağını düşünerek, kendilerine davette bulunduk.

Bu vesileyle bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı AK Parti Hükümetlerimize, spor alanındaki desteklerinden dolayı Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçlerde de ilimize yönelik bu yatırımların devam etmesini temenni ediyorum,” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.