Göz kamaştıran sergi açıldı

EĞİTİM 12.04.2018 - 16:36, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2290+ kez okundu.
 

Göz kamaştıran sergi açıldı

"Gerede’de Mimar Sinan Sergisi büyüledi.."
Gerede Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Mimar Sinan ve Mimarlar günü dolayısıyla resim sergisi açılışı yaptı. Açılış töreninde Gerede Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarımı öğrencileri ve öğretim görevlisi Zeynep Tuba Nursoy’un hazırladığı Mimar Sinan konulu resimler gösterime çıktı. Gerede Meslek Yüksek Okulu akademisyen ve öğrencilerinin yoğun katılım sağladığı sergide İlçe protokolü ve kurum müdürleri de yer aldı. Açılış sonrası Gerede Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek katılımcılara teşekkür ederek, merkez etkinliklerinin artarak devam edeceğini belirtti.
"Gerede’de Mimar Sinan Sergisi büyüledi.."

Gerede Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Mimar Sinan ve Mimarlar günü dolayısıyla resim sergisi açılışı yaptı.

Açılış töreninde Gerede Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarımı öğrencileri ve öğretim görevlisi Zeynep Tuba Nursoy’un hazırladığı Mimar Sinan konulu resimler gösterime çıktı.

Gerede Meslek Yüksek Okulu akademisyen ve öğrencilerinin yoğun katılım sağladığı sergide İlçe protokolü ve kurum müdürleri de yer aldı.

Açılış sonrası Gerede Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek katılımcılara teşekkür ederek, merkez etkinliklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.