Zamanında bitirildi

GÜNDEM 19.04.2017 - 15:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1730+ kez okundu.
 

Zamanında bitirildi

Gerede’de depo dâhili yolun üst yapı çalışması tamamlandı..
Gerede Orman İşletme Müdürlüğü Çapaklı Orman İşletme Şefliği 2017 yılı programında yer alan 2+000 kilometrelik depo dâhili yol üst yapı çalışması tamamlandı. Çapaklı Orman Emvali Depo yollarında yapılan çalışmalar belli aralıklarla denetim ve kontrol edilerek işin zamanında bitirilmesi sağlandı. Yapılan çalışmalarla, kamyon ve treyler gibi yük taşıma araçları ile orman emvali alan tüccarların depoda sorunsuz ve güvenli bir şekilde hareket etmeleri sağlandı. Yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Gerede Orman İşletme Müdürü İsmail Dilek, bu çalışmalar ile depo içerisinde daha düzenli bir ortam sağlandığını, aynı zamanda güvenli bir çalışma zemininin oluştuğunu ifade etti.
Gerede’de depo dâhili yolun üst yapı çalışması tamamlandı..

Gerede Orman İşletme Müdürlüğü Çapaklı Orman İşletme Şefliği 2017 yılı programında yer alan 2+000 kilometrelik depo dâhili yol üst yapı çalışması tamamlandı.

Çapaklı Orman Emvali Depo yollarında yapılan çalışmalar belli aralıklarla denetim ve kontrol edilerek işin zamanında bitirilmesi sağlandı. Yapılan çalışmalarla, kamyon ve treyler gibi yük taşıma araçları ile orman emvali alan tüccarların depoda sorunsuz ve güvenli bir şekilde hareket etmeleri sağlandı.

Yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Gerede Orman İşletme Müdürü İsmail Dilek, bu çalışmalar ile depo içerisinde daha düzenli bir ortam sağlandığını, aynı zamanda güvenli bir çalışma zemininin oluştuğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.