Yılmaz, yargıtay üyesi oldu

GÜNDEM 08.06.2021 - 10:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 9810+ kez okundu.
 

Yılmaz, yargıtay üyesi oldu

"Geredeli sevilen hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, Yüksek Mahkeme’de Yargıtay üyesi olarak göreve başladı."
Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun Birinci Daire ve İkinci Daire heyeti seçimi sonrası yeni bir gelişme yaşandı. HSK İkinci Daire Başkanı ve Başkanvekili Mehmet Yılmaz ve HSK üyesi Hüseyin Şahin Yargıtay'a üye olarak seçildi. Geçtiğimiz dönem Hâkimler ve Savcılar Kurulu Başkan Vekilliği görevini yapan Geredeli hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, Yargıtay üyesi olarak seçildi.
"Geredeli sevilen hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, Yüksek Mahkeme’de Yargıtay üyesi olarak göreve başladı."

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun Birinci Daire ve İkinci Daire heyeti seçimi sonrası yeni bir gelişme yaşandı. HSK İkinci Daire Başkanı ve Başkanvekili Mehmet Yılmaz ve HSK üyesi Hüseyin Şahin Yargıtay'a üye olarak seçildi.

Geçtiğimiz dönem Hâkimler ve Savcılar Kurulu Başkan Vekilliği görevini yapan Geredeli hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, Yargıtay üyesi olarak seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.