Yenileniyor!..

GÜNDEM 25.10.2017 - 09:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2011+ kez okundu.
 

Yenileniyor!..

"Yapılacak çalışmalar ile ağır kış şartları dolayısıyla yıpranan, ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut andezit döşeme taşları yenileriyle değiştirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak."
İlçemizin ilk ve tek çift şerefeli camisinde bir takım çalışmalar başlatıldı. Mustafa Allar'ın başkanlığında yapılan organizasyonda; Yeni Cami avlusu ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında cami avlusu ve çevresi, İlçemize yakışır şekilde düzenlenecek.    Yapılacak çalışmalar ile ağır kış şartları dolayısıyla yıpranan, ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut andezit döşeme taşları yenileriyle değiştirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Ayrıca edinilen bilgilere göre; aynı çalışmalar kapsamında döşeme altı su yalıtım kaplamalarıda sökülerek yenilenecek böylece alt kısımda bulunan şadırdan ve bayanlar tuvaletine su sızıntıları önlenecek. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte şadırvan ve tuvaletlerin de bakımları yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.     
"Yapılacak çalışmalar ile ağır kış şartları dolayısıyla yıpranan, ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut andezit döşeme taşları yenileriyle değiştirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak."
İlçemizin ilk ve tek çift şerefeli camisinde bir takım çalışmalar başlatıldı. Mustafa Allar'ın başkanlığında yapılan organizasyonda; Yeni Cami avlusu ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında cami avlusu ve çevresi, İlçemize yakışır şekilde düzenlenecek. 
 
Yapılacak çalışmalar ile ağır kış şartları dolayısıyla yıpranan, ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut andezit döşeme taşları yenileriyle değiştirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.

Ayrıca edinilen bilgilere göre; aynı çalışmalar kapsamında döşeme altı su yalıtım kaplamalarıda sökülerek yenilenecek böylece alt kısımda bulunan şadırdan ve bayanlar tuvaletine su sızıntıları önlenecek. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte şadırvan ve tuvaletlerin de bakımları yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak. 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.