Yardım Tır'ı yola çıktı!

YAŞAM 23.01.2020 - 08:38, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1682+ kez okundu.
 

Yardım Tır'ı yola çıktı!

"400 binden fazla insanın iç savaş nedeniyle açlık ve susuzluk yaşadığı İdlib için giyim ve gıda yardımları tamamlandı."
İlçemizde düzenlenen bir kampanya ile; 400 binden fazla insanın iç savaş nedeniyle açlık ve susuzluk yaşadığı İdlib'e giyim ve gıda yardımları tamamlandı. Toplanan yardımlar Gerede İHK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinden doldurulan tır ve kamyon il toplanma merkezine gitmek üzere önceki gün yola çıktı. Bolu Valiliği koordinesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) destekleriyle yürütülen kampanya kapsamında ilçemiz genelindeki okullarda toplanan İdlib yardımları Gerede İHK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinden İdlib’e gitmek üzere yola çıktı. Geredeli vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kampanyada çocuk ve yetişkin elbiseleri, gıda malzemeleri, battaniye, kilim, halı gibi birçok ürün yardım noktalarına teslim edildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp; “Zalimin karşısında durmak için mazlumun yanında saf tutan tüm velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve idarecilerimize sonsuz teşekkürler. İdlip yardım araçlarımız il toplanma merkezine hareket etti. Rabbim yollarını açık etsin” ifadelerini kullandı.
"400 binden fazla insanın iç savaş nedeniyle açlık ve susuzluk yaşadığı İdlib için giyim ve gıda yardımları tamamlandı."

İlçemizde düzenlenen bir kampanya ile; 400 binden fazla insanın iç savaş nedeniyle açlık ve susuzluk yaşadığı İdlib'e giyim ve gıda yardımları tamamlandı. Toplanan yardımlar Gerede İHK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinden doldurulan tır ve kamyon il toplanma merkezine gitmek üzere önceki gün yola çıktı.

Bolu Valiliği koordinesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) destekleriyle yürütülen kampanya kapsamında ilçemiz genelindeki okullarda toplanan İdlib yardımları Gerede İHK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinden İdlib’e gitmek üzere yola çıktı.

Geredeli vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kampanyada çocuk ve yetişkin elbiseleri, gıda malzemeleri, battaniye, kilim, halı gibi birçok ürün yardım noktalarına teslim edildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Gerede İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp; “Zalimin karşısında durmak için mazlumun yanında saf tutan tüm velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve idarecilerimize sonsuz teşekkürler. İdlip yardım araçlarımız il toplanma merkezine hareket etti. Rabbim yollarını açık etsin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.