Yangın büyümeden söndürüldü!

ASAYİŞ 20.05.2021 - 15:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 7760+ kez okundu.
 

Yangın büyümeden söndürüldü!

"İlçemizde bir evin odunluğunda yangın çıktı."
Gerede Yenimahalle’de çıkan yangını Gerede Belediyesi İtfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek söndürdü. İlçemizde bir evin odunluğunda yangın çıktı. Olay 20 Mayıs 2021 Perşembe günü sabah 04 sıralarında Yenimahalle Ardıç Sokakta meydana geldi. Evin odunluğunda meydana gelen kısa sürede yapılan müdahalenin ardından büyümeden söndürüldü. 112 komuta merkezine giden ihbar üzerine ekipler olay yerine intikal etti. Çıkan yangına giden ekipler alevler daha da büyümeden kontrol altına aldı. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.
"İlçemizde bir evin odunluğunda yangın çıktı."

Gerede Yenimahalle’de çıkan yangını Gerede Belediyesi İtfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek söndürdü.

İlçemizde bir evin odunluğunda yangın çıktı. Olay 20 Mayıs 2021 Perşembe günü sabah 04 sıralarında Yenimahalle Ardıç Sokakta meydana geldi.

Evin odunluğunda meydana gelen kısa sürede yapılan müdahalenin ardından büyümeden söndürüldü. 112 komuta merkezine giden ihbar üzerine ekipler olay yerine intikal etti. Çıkan yangına giden ekipler alevler daha da büyümeden kontrol altına aldı.

Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.