Yanan araçtan son anda kurtarıldılar!

ASAYİŞ 17.05.2021 - 16:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 6673+ kez okundu.
 

Yanan araçtan son anda kurtarıldılar!

"Yeniçağa gişelerine yaklaşık bir kilometre kala yoldan çıkarak devrilen otomobil alev alarak yanmaya başladı."
Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde devrilerek yanmaya başlayan otomobildeki sürücü ve eşi, vatandaşlar tarafından son anda yanmaktan kurtarıldı. İstanbul'dan Kastamonu yönüne giden Hüseyin Alibese idaresindeki 37 AAB 636 plakalı otomobil, Yeniçağa gişelerine yaklaşık bir kilometre kala yoldan çıkarak devrildi. Kazanın ardından otomobil alev alarak yanmaya başladı. Otomobilin yandığını gören diğer sürücüler, yaralı sürücü ve eşi Sebahat Ayan Alibese'yi araçtan çıkardı. Sağlık ekiplerince Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılan yaralı çiftin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bolu ve Gerede Belediyesi itfaiye ekipleri de yangını söndürdü. Tamamen yanarak kullanılamaz hale gelen otomobil, çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı.
"Yeniçağa gişelerine yaklaşık bir kilometre kala yoldan çıkarak devrilen otomobil alev alarak yanmaya başladı."

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde devrilerek yanmaya başlayan otomobildeki sürücü ve eşi, vatandaşlar tarafından son anda yanmaktan kurtarıldı.

İstanbul'dan Kastamonu yönüne giden Hüseyin Alibese idaresindeki 37 AAB 636 plakalı otomobil, Yeniçağa gişelerine yaklaşık bir kilometre kala yoldan çıkarak devrildi. Kazanın ardından otomobil alev alarak yanmaya başladı. Otomobilin yandığını gören diğer sürücüler, yaralı sürücü ve eşi Sebahat Ayan Alibese'yi araçtan çıkardı.

Sağlık ekiplerince Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılan yaralı çiftin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bolu ve Gerede Belediyesi itfaiye ekipleri de yangını söndürdü.

Tamamen yanarak kullanılamaz hale gelen otomobil, çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.