Vefat Edenler (04-10 Temmuz)

12.07.2016 - 19:47, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2954+ kez okundu.
 

Vefat Edenler (04-10 Temmuz)

Vefat eden hemşehrilerimize Allah'dan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz..
07 Temmuz Perşembe İlçemiz Karacadağdemirciler Köyü’nden SGK kurumunda çalışan Hasan Biçer ve kemerci esnaflarımızdan Hüseyin Biçer’in babası; Eski manifaturacı esnaflarımızdan MEHMET BİÇER vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazından sonra Karacadağdemirciler Köyü Mezarlığı'na defnedilmiştir. Taziye için Kazım Aydemir: (536) 744 54 07 *** 08 Temmuz Cuma İlçemiz Akbaş Köyü’nden hacı Kazım Gümüş’ün eşi, Nuri ve Eşref Gümüş’ün annesi; ŞERİFE GÜMÜŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Akbaş Köyü Camii’de kılınan cenaze namazından sonra Akbaş Köyü Mezarlığı'na defnedilmiştir. Taziye için Cemal Halıcı: (533) 420 60 35 *** 09 Temmuz Cumartesi İlçemiz Orta mahalle eşreflarından hacı Zeki Cevahircioğlu ve Necibe Cavahircioğlu’nun büyük oğlu, Ahmet, hacı Ömer Cevarhircioğlu ve Rukiye Öztürk’ün ağabeyi, Bedia Cevarhircioğlu’nun eşi, Mustafa, Melike Cevahiroğlu ve Mebrure Kazakoğlu’nun babası; SALİH ZEKİ CEVAHİRCİOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'na defnedilmiştir. Taziye için Melike Cevahircioğlu: (533) 262 71 74 *** 09 Temmuz Cumartesi İlçemiz Koçumlar Köyü’nden Belediyemiz personeli Hasan Orhan’ın annesi,Mustafa,Metin ve Mesut Orhan’ın babaannesi, HATİCE ORHAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazından sonra Koçumlar Köyü Mezarlığı'na defnedilmiştir. Taziye için Mesut Orhan: (532) 157 26 60 *** 09 Temmuz Cumartesi İlçemiz Eymür Köyü Sakallıgillerden Kemal ve İbrahim Gül’ün babası; hacı İSMAİL GÜL vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Eymür Köyü Camii’de kılınan cenaze namazından sonra Eymür Köyü Mezarlığı'na defnedilmiştir. Taziye için Recep İnan: (532) 422 16 47 *** 10 Temmuz Pazar İlçemiz Akçabey Köyü Köseler mahallesinden merhum hacı Mehmet Yazar’ın gelini, Mustafa Kemal Yaza’ın eşi,Hasan Hüseyin, Ali ve İsmail Yazar’ın annesi, emekli gerkonsan personeli Remzi Yaylacıoğlu’nun ablası; RABİA YAZAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Akçabey Köyü Köseler mahallesi Camii’de kılınan cenaze namazından sonra Akçabey Köyü Mezarlığı'na defnedilmiştir. Taziye için Remzi Yaylacıoğlu: (533) 232 05 06
Vefat eden hemşehrilerimize Allah'dan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz..

07 Temmuz Perşembe
İlçemiz Karacadağdemirciler Köyü’nden SGK kurumunda çalışan Hasan Biçer ve kemerci esnaflarımızdan Hüseyin Biçer’in babası; Eski manifaturacı esnaflarımızdan MEHMET BİÇER vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazından sonra Karacadağdemirciler Köyü Mezarlığı'na defnedilmiştir.
Taziye için Kazım Aydemir: (536) 744 54 07

***

08 Temmuz Cuma
İlçemiz Akbaş Köyü’nden hacı Kazım Gümüş’ün eşi, Nuri ve Eşref Gümüş’ün annesi; ŞERİFE GÜMÜŞ vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Akbaş Köyü Camii’de kılınan cenaze namazından sonra Akbaş Köyü Mezarlığı'na defnedilmiştir.
Taziye için Cemal Halıcı: (533) 420 60 35

***

09 Temmuz Cumartesi
İlçemiz Orta mahalle eşreflarından hacı Zeki Cevahircioğlu ve Necibe Cavahircioğlu’nun büyük oğlu, Ahmet, hacı Ömer Cevarhircioğlu ve Rukiye Öztürk’ün ağabeyi, Bedia Cevarhircioğlu’nun eşi, Mustafa, Melike Cevahiroğlu ve Mebrure Kazakoğlu’nun babası; SALİH ZEKİ CEVAHİRCİOĞLU vefat etmiştir.
Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'na defnedilmiştir.
Taziye için Melike Cevahircioğlu: (533) 262 71 74

***

09 Temmuz Cumartesi
İlçemiz Koçumlar Köyü’nden Belediyemiz personeli Hasan Orhan’ın annesi,Mustafa,Metin ve Mesut Orhan’ın babaannesi, HATİCE ORHAN vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazından sonra Koçumlar Köyü Mezarlığı'na defnedilmiştir.
Taziye için Mesut Orhan: (532) 157 26 60

***

09 Temmuz Cumartesi
İlçemiz Eymür Köyü Sakallıgillerden Kemal ve İbrahim Gül’ün babası; hacı İSMAİL GÜL vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Eymür Köyü Camii’de kılınan cenaze namazından sonra Eymür Köyü Mezarlığı'na defnedilmiştir.
Taziye için Recep İnan: (532) 422 16 47

***

10 Temmuz Pazar
İlçemiz Akçabey Köyü Köseler mahallesinden merhum hacı Mehmet Yazar’ın gelini, Mustafa Kemal Yaza’ın eşi,Hasan Hüseyin, Ali ve İsmail Yazar’ın annesi, emekli gerkonsan personeli Remzi Yaylacıoğlu’nun ablası; RABİA YAZAR vefat etmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakip Akçabey Köyü Köseler mahallesi Camii’de kılınan cenaze namazından sonra Akçabey Köyü Mezarlığı'na defnedilmiştir.
Taziye için Remzi Yaylacıoğlu: (533) 232 05 06

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.