Uzaktan kumandalı darbe!

GÜNDEM 18.07.2016 - 13:41, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1549+ kez okundu.
 

Uzaktan kumandalı darbe!

Geredeli TBMM Katip Üyesi Fehmi Küpçü, darbe girişimini değerlendirdi.
AK Parti Bolu Milletvekili TBMM Katip Üyesi Fehmi Küpçü, darbe girişimini değerlendirdi. Darbe girişiminin tamamen emperyal devletlerin ve FETÖ/PDY mensubu subaylar tarafından yapıldığını söyleyerek, “Milletimiz demokrasisine sahip çıkarak bir kez daha kadim bir medeniyet olduğunu ispat etmiştir. Ancak bu hainleri tarih, mekan ve insanlarımız unutmayacaklardır” diye konuştu.   HABERİN VİDEOSU AŞAĞIDA..
Geredeli TBMM Katip Üyesi Fehmi Küpçü, darbe girişimini değerlendirdi.

AK Parti Bolu Milletvekili TBMM Katip Üyesi Fehmi Küpçü, darbe girişimini değerlendirdi.

Darbe girişiminin tamamen emperyal devletlerin ve FETÖ/PDY mensubu subaylar tarafından yapıldığını söyleyerek, “Milletimiz demokrasisine sahip çıkarak bir kez daha kadim bir medeniyet olduğunu ispat etmiştir. Ancak bu hainleri tarih, mekan ve insanlarımız unutmayacaklardır” diye konuştu.

 

HABERİN VİDEOSU AŞAĞIDA..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.