Uluslararası heyetten Gerede ziyareti

EĞİTİM 13.04.2021 - 14:24, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2513+ kez okundu.
 

Uluslararası heyetten Gerede ziyareti

"Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ferudun Kaya’ya ziyarette bulunan heyet Gerede Meslek Yüksekokulunun ayakkabı, saraciye ve monte atölyelerinde üretilen ürünleri yerinde inceledi."
Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin ziyaretçileri Internacionalni Univerzitet Gorazde (Uluslararası Gorazde Üniversitesi) Kurucusu Edina Brutus, Doç. Dr. Melvedia Yağarevic, Sulejman Mujkıc, IUG Sosyal Bilimler Dekanı Doç. Dr. Mehmet Naci Efe oldu. Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ferudun Kaya’ya ziyarette bulunan heyet Gerede Meslek Yüksekokulunun ayakkabı, saraciye ve monte atölyelerinde üretilen ürünleri yerinde inceledi. Ünder Deri, BAİBÜ işbirliği kapsamında üretilen ürünler yerinde incelenerek ihracat imkanları değerlendirildi. Gerede MYO ve Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ile Bosna Hersek Uluslararası Gorazde Üniversitesi arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Ferudun Kaya, BAİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu atölyelerinde üretilen ürünlerden misafirlere taktim edildiğini belirterek heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Heyet daha sonra Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Gerede Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka’ya da ziyaret gerçekleştirdi.
"Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ferudun Kaya’ya ziyarette bulunan heyet Gerede Meslek Yüksekokulunun ayakkabı, saraciye ve monte atölyelerinde üretilen ürünleri yerinde inceledi."

Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin ziyaretçileri Internacionalni Univerzitet Gorazde (Uluslararası Gorazde Üniversitesi) Kurucusu Edina Brutus, Doç. Dr. Melvedia Yağarevic, Sulejman Mujkıc, IUG Sosyal Bilimler Dekanı Doç. Dr. Mehmet Naci Efe oldu.

Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ferudun Kaya’ya ziyarette bulunan heyet Gerede Meslek Yüksekokulunun ayakkabı, saraciye ve monte atölyelerinde üretilen ürünleri yerinde inceledi.

Ünder Deri, BAİBÜ işbirliği kapsamında üretilen ürünler yerinde incelenerek ihracat imkanları değerlendirildi. Gerede MYO ve Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ile Bosna Hersek Uluslararası Gorazde Üniversitesi arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Ferudun Kaya, BAİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu atölyelerinde üretilen ürünlerden misafirlere taktim edildiğini belirterek heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Heyet daha sonra Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Gerede Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka’ya da ziyaret gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.