Traktör devrildi: 1 ölü, 1 yaralı!..

GÜNDEM 14.11.2016 - 14:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2836+ kez okundu.
 

Traktör devrildi: 1 ölü, 1 yaralı!..

Akçaşehir köyünde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında devrilen traktör kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.
İlçemiz Gerede’de, karı koca traktörle tarlaya giderken, kabinli olduğu anlaşılan traktör, uçurumdan uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Gerede’ye bağlı Akçaşehir köyünde Durmuş Y, idaresindeki 14 KE 8.. plakalı traktör, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi. Kazada traktörde bulunan Fatma Y, hayatını kaybederkeni sürücü Durmuş Y ise yaralandı. Traktörün altında kalan çifti kurtarmak için olay yerinde çalışan itfaiye ekipleri, güçlükle gerçekleştirilen kurtarma çalışmalarında Fatma Y’nin cansız bedeni traktörün altından çıkarılırken, eşi Durmuş Yu- ise yaralı olarak kurtarıldı. Yaralı sürücü Y, sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Akçaşehir köyünde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında devrilen traktör kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

İlçemiz Gerede’de, karı koca traktörle tarlaya giderken, kabinli olduğu anlaşılan traktör, uçurumdan uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gerede’ye bağlı Akçaşehir köyünde Durmuş Y, idaresindeki 14 KE 8.. plakalı traktör, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi. Kazada traktörde bulunan Fatma Y, hayatını kaybederkeni sürücü Durmuş Y ise yaralandı.

Traktörün altında kalan çifti kurtarmak için olay yerinde çalışan itfaiye ekipleri, güçlükle gerçekleştirilen kurtarma çalışmalarında Fatma Y’nin cansız bedeni traktörün altından çıkarılırken, eşi Durmuş Yu- ise yaralı olarak kurtarıldı.

Yaralı sürücü Y, sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.