Taşları döşediler!..

SİYASET 12.07.2016 - 19:31, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2112+ kez okundu.
 

Taşları döşediler!..

Gerede'ye gelen Ak Partili heyet, OSB güzrgahı üzerindeki alana taş döşeyerek, bu anı da objektiflere ölümsüzleştirdi.
Geçtiğimiz hafta ilçemize gelen başkent heyeti, ilçede yapılagalen proje ve çalışmaları yerinde izleyerek, Belediye Başkanı Mustafa Allar’dan da konulara ilişkin bilgi alarak fikir edindiler. Gençlik Merkezi ve yapımları devam eden yeni hastane binası, tenis kortu, yüzme havuzu inşaatı yanında galericiler sitesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen, heyet, OSB bölgesindeki yol çalışmalarına da katkı sağlamayı ihmal etmedi. Yol çalışmalarına destek veren heyet, bölgede kısa süreli taş döşeyerek, alandaki işçilere de yardımcı oldular. Ak Partili heyet, OSB güzrgahı üzerindeki alana taş döşerken, bu anı da objektiflere ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.
Gerede'ye gelen Ak Partili heyet, OSB güzrgahı üzerindeki alana taş döşeyerek, bu anı da objektiflere ölümsüzleştirdi.

Geçtiğimiz hafta ilçemize gelen başkent heyeti, ilçede yapılagalen proje ve çalışmaları yerinde izleyerek, Belediye Başkanı Mustafa Allar’dan da konulara ilişkin bilgi alarak fikir edindiler.

Gençlik Merkezi ve yapımları devam eden yeni hastane binası, tenis kortu, yüzme havuzu inşaatı yanında galericiler sitesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen, heyet, OSB bölgesindeki yol çalışmalarına da katkı sağlamayı ihmal etmedi.

Yol çalışmalarına destek veren heyet, bölgede kısa süreli taş döşeyerek, alandaki işçilere de yardımcı oldular.

Ak Partili heyet, OSB güzrgahı üzerindeki alana taş döşerken, bu anı da objektiflere ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.