Süleyman Hoca, başkan oldu!

GÜNDEM 24.08.2016 - 14:05, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3313+ kez okundu.
 

Süleyman Hoca, başkan oldu!

Gerede’deki başarılı çalışmaları sonrasında başkente alınan Süleyman Akgül, Daire Başkanı oldu.
Gerede’de başarılı çalışmaları tanınan insani ilişkileri yönüyle de kısa sürede sevilen Süleyman Akgül, Daire Başkanı oldu. Gerede Mesleki Eğitim Merkezinde 1995-2009 yılları arasında öğretmen, müdür yardımcısı ve müdür olarak görev yapan Süleyman Hoca, geçtiğimiz haftalarda Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Yaygın ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı oldu. Gerede’deki başarılı çalışmaları sonrasında 2009 yılında Ankara'ya tayin olan Akgül, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünde eğitim uzmanı olarak görev yapıyordu. 1 Temmuz itibariyle de Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Yaygın ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı olarak göreve başladı. İlçemiz kamuoyunda beğeni ile izlenilen Süleyman Hocamızı tebrik ediyor, mercanmedya ailesi olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Gerede’deki başarılı çalışmaları sonrasında başkente alınan Süleyman Akgül, Daire Başkanı oldu.

Gerede’de başarılı çalışmaları tanınan insani ilişkileri yönüyle de kısa sürede sevilen Süleyman Akgül, Daire Başkanı oldu.

Gerede Mesleki Eğitim Merkezinde 1995-2009 yılları arasında öğretmen, müdür yardımcısı ve müdür olarak görev yapan Süleyman Hoca, geçtiğimiz haftalarda Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Yaygın ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı oldu.

Gerede’deki başarılı çalışmaları sonrasında 2009 yılında Ankara'ya tayin olan Akgül, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünde eğitim uzmanı olarak görev yapıyordu.

1 Temmuz itibariyle de Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Yaygın ve Mesleki Eğitim Daire Başkanı olarak göreve başladı.

İlçemiz kamuoyunda beğeni ile izlenilen Süleyman Hocamızı tebrik ediyor, mercanmedya ailesi olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.