'Şifa olsun başkanım'

YAŞAM 16.02.2021 - 16:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2181+ kez okundu.
 

'Şifa olsun başkanım'

"Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen aşılama programı kapsamında Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bugün öğleden sonra aşı oldu."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilk doz korona virüs aşısını oldu. Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen aşılama programı kapsamında Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bugün öğleden sonra aşı oldu. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Covid-19 aşı uygulama biriminde görevli sağlık personeli tarafından Gerede Devlet Hastanesi’nde aşı oldu. Covid-19 aşısı olduktan sonra konuşan Başkan Allar; "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın çağrısı ile İlçe Kaymakamımız Cengiz Ayhan beyefendi ile birlikte ilk doz koronavirüs aşımızı olduk. Koronavirüs’ün ülkemizde görüldüğü günden bugüne büyük bir özveri ve fedakârlık ile çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bir an önce bu virüs musibetinden tüm insanlığı kurtarsın inşallah,” ifadelerini kullandı. Başkan Allar; maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması gerekliliğini hatırlatarak; “Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum,” şeklinde konuştu.  
"Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen aşılama programı kapsamında Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bugün öğleden sonra aşı oldu."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilk doz korona virüs aşısını oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen aşılama programı kapsamında Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, bugün öğleden sonra aşı oldu.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Covid-19 aşı uygulama biriminde görevli sağlık personeli tarafından Gerede Devlet Hastanesi’nde aşı oldu.

Covid-19 aşısı olduktan sonra konuşan Başkan Allar; "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın çağrısı ile İlçe Kaymakamımız Cengiz Ayhan beyefendi ile birlikte ilk doz koronavirüs aşımızı olduk. Koronavirüs’ün ülkemizde görüldüğü günden bugüne büyük bir özveri ve fedakârlık ile çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bir an önce bu virüs musibetinden tüm insanlığı kurtarsın inşallah,” ifadelerini kullandı.

Başkan Allar; maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması gerekliliğini hatırlatarak; “Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum,” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.