Sevilen insan Yunus Amca'nın anısına..

25.07.2019 - 08:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2232+ kez okundu.
 

Sevilen insan Yunus Amca'nın anısına..

"Geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren ilçemizin sevilen isimlerinden Geredespor Onursal Başkanı Yunus Çufa adına Esentepe Futbol Turnuvası düzenleniyor."
Geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren Geredespor Onursal Başkanı Yunus Çufa adına Esentepe Futbol Turnuvası düzenleniyor. Katılım payı takım başı 1000 Türk lirası olarak belirlenen turnuvaya kurum kuruluş, köy, vakıflar ve şahsi gruplar takım kurarak katılabilecekler. Konuya ilşikin yapılan açıklamada şartlar şu şekilde belirtildi; “18 ve 18 yaş üstü olması, her takımda ilk 9’da en az 30 ve 30 yaş üzeri 2 oyuncu bulundurmak şarttır. Her takım 2018-2019 sezonunda oynamış lisanslı futbolcu sayısı 2’den fazla bulunduramaz. Her oyuncunun Gerede nüfusuna kayıtlı olması veya Gerede doğumlu olması şarttır. Gerede’de görev yapan memurlar ve öğrenciler belge getirmek şartıyla oynayabilir. Maçlar Esentepe Futbol Sahasında oynanacaktır, maçlar 30’ar dakikadan 2 devre şeklinde oynanacaktır, hakemler ve verilecek cezalar komite tarafından belirlenecektir, maçlar 9’ar kişi oynanıp takımlar oyuncu listesine en fazla 16 kişi yazabilir, ofsayt kuralı hariç bütün futbol kuralları geçerlidir." 02 Ağustos 2019 Cuma günü saat 18:00’da takım sorumluları ile fikstür çekimi ve toplantı yapılacağı belirtilen turnuvanın son başvuru tarihi olarak ise 02 Ağustos 2019 Cuma günü olduğu belirtildi. Turnuva komitesinde ise; Sinan Akman, Gökhan Bartık, Fatih Öneren, Bahri Duman ve İsmail Yeler yer aldı.
"Geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren ilçemizin sevilen isimlerinden Geredespor Onursal Başkanı Yunus Çufa adına Esentepe Futbol Turnuvası düzenleniyor."

Geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren Geredespor Onursal Başkanı Yunus Çufa adına Esentepe Futbol Turnuvası düzenleniyor. Katılım payı takım başı 1000 Türk lirası olarak belirlenen turnuvaya kurum kuruluş, köy, vakıflar ve şahsi gruplar takım kurarak katılabilecekler.

Konuya ilşikin yapılan açıklamada şartlar şu şekilde belirtildi; “18 ve 18 yaş üstü olması, her takımda ilk 9’da en az 30 ve 30 yaş üzeri 2 oyuncu bulundurmak şarttır. Her takım 2018-2019 sezonunda oynamış lisanslı futbolcu sayısı 2’den fazla bulunduramaz. Her oyuncunun Gerede nüfusuna kayıtlı olması veya Gerede doğumlu olması şarttır. Gerede’de görev yapan memurlar ve öğrenciler belge getirmek şartıyla oynayabilir. Maçlar Esentepe Futbol Sahasında oynanacaktır, maçlar 30’ar dakikadan 2 devre şeklinde oynanacaktır, hakemler ve verilecek cezalar komite tarafından belirlenecektir, maçlar 9’ar kişi oynanıp takımlar oyuncu listesine en fazla 16 kişi yazabilir, ofsayt kuralı hariç bütün futbol kuralları geçerlidir."


02 Ağustos 2019 Cuma günü saat 18:00’da takım sorumluları ile fikstür çekimi ve toplantı yapılacağı belirtilen turnuvanın son başvuru tarihi olarak ise 02 Ağustos 2019 Cuma günü olduğu belirtildi. Turnuva komitesinde ise; Sinan Akman, Gökhan Bartık, Fatih Öneren, Bahri Duman ve İsmail Yeler yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.