'Sen hepimizi öldürdün..'

14.07.2016 - 15:09, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2175+ kez okundu.
 

'Sen hepimizi öldürdün..'

Platonik âşık Uğur Aydemir tarafından hunharca katledilen Dilay Gül davası Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşma sonrası Dilay Gül’ün anneannesi zanlıya “sen hepimizi öldürdün” diyerek seslendi.
Gerede’de 13 Ekim 2015 tarihinde sevgilisiyle cep telefonuyla konuşurken, bu durumu kıskanan ve sınıf arkadaşı olan platonik aşkı Uğur Aydemir tarafından boğazı kesilerek hunharca öldürülen Dilay Gül’ün mahkemesi bugün Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Katil zanlısı Uğur Aydemir, olay günü ruh durumunun bozuk olduğu ve akli dengesinin yerinde olmadığına dair rapor almaya çalıştığı için katılmadığı duruşma 8 Eylül 2016 tarihine ertelendi. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Dilay Gül davasını izlemek amacıyla kalabalık bir topluluk mahkeme salonunda hazır bulundu. Bugün Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Dilay Gül davasına anne Tülay Tuncel ve anneanne Belgüzar Demirel ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri katıldı. Duruşma sonrasında Dilay Gül’ün fotoğrafını elinde tutan anneanne Belgüzar Demirel, “güzel kızım sana nasıl kıydılar” diyerek gözyaşları döktü. Anneanne Demirel; “Güzel kızım sana nasıl kıydılar. O sadece seni öldürmedi. Yedi ailenin hepsini öldürdü. Şimdi deliyim diye davalara katılmıyor. Ben deli olduğuna inanmıyorum. Eğer deliyse üniversiteyi nasıl kazandı” diye konuştu.  Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ve aile avukatı Leyla Süren devam eden dava ile ilgili; “Henüz bu celsede bir aşama kaydetmiş değiliz. Adli tıp raporunun dönüşünü bekliyoruz, maalesef bu tür raporların gelmesi zaman alıyor. Adli Tıp Kurumu bu tür dosyalarda çok önemli çünkü bu davanın gerçeğe ulaşmasını etkileyecek bir rapor. Biz katil zanlısının bu dosyadaki cinayeti işlerken akıl sağlığının yerinde olduğunu düşünüyoruz çünkü cinayetin işleniş şekli bunu gösteriyor. Umuyoruz ki bu düşüncelerimiz rapor tarafından da desteklenir. 8 Eylül’de yine burada hep birlikte dosyanın takipçisi olacağız,” şeklinde konuştu.
Platonik âşık Uğur Aydemir tarafından hunharca katledilen Dilay Gül davası Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşma sonrası Dilay Gül’ün anneannesi zanlıya “sen hepimizi öldürdün” diyerek seslendi.

Gerede’de 13 Ekim 2015 tarihinde sevgilisiyle cep telefonuyla konuşurken, bu durumu kıskanan ve sınıf arkadaşı olan platonik aşkı Uğur Aydemir tarafından boğazı kesilerek hunharca öldürülen Dilay Gül’ün mahkemesi bugün Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.

Katil zanlısı Uğur Aydemir, olay günü ruh durumunun bozuk olduğu ve akli dengesinin yerinde olmadığına dair rapor almaya çalıştığı için katılmadığı duruşma 8 Eylül 2016 tarihine ertelendi.


Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Dilay Gül davasını izlemek amacıyla kalabalık bir topluluk mahkeme salonunda hazır bulundu. Bugün Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Dilay Gül davasına anne Tülay Tuncel ve anneanne Belgüzar Demirel ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri katıldı.

Duruşma sonrasında Dilay Gül’ün fotoğrafını elinde tutan anneanne Belgüzar Demirel, “güzel kızım sana nasıl kıydılar” diyerek gözyaşları döktü.

Anneanne Demirel; “Güzel kızım sana nasıl kıydılar. O sadece seni öldürmedi. Yedi ailenin hepsini öldürdü. Şimdi deliyim diye davalara katılmıyor. Ben deli olduğuna inanmıyorum. Eğer deliyse üniversiteyi nasıl kazandı” diye konuştu. 
Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ve aile avukatı Leyla Süren devam eden dava ile ilgili; “Henüz bu celsede bir aşama kaydetmiş değiliz. Adli tıp raporunun dönüşünü bekliyoruz, maalesef bu tür raporların gelmesi zaman alıyor.
Adli Tıp Kurumu bu tür dosyalarda çok önemli çünkü bu davanın gerçeğe ulaşmasını etkileyecek bir rapor. Biz katil zanlısının bu dosyadaki cinayeti işlerken akıl sağlığının yerinde olduğunu düşünüyoruz çünkü cinayetin işleniş şekli bunu gösteriyor. Umuyoruz ki bu düşüncelerimiz rapor tarafından da desteklenir. 8 Eylül’de yine burada hep birlikte dosyanın takipçisi olacağız,” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.