Savaş alanı gibi!..

ASAYİŞ 15.02.2019 - 09:19, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3282+ kez okundu.
 

Savaş alanı gibi!..

"Gerede D-750 Karayolu'nda 20'den fazla aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında can pazarı yaşandı."
Gerede D-750 yolunda 13 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan kamyon sürücüsü Servet Erdoğan (47) UMKE ve itfaiyenin 3 saatlik çalışması sonucu araçtan çıkarıldı. Kaza, dün akşam D-750 karayolunun Gerede Kalender mevkiinde meydana geldi. Yoğun kar yağışı ve buzlanmanın olduğu yolun Ankara istikametinde çok sayıda araç birbirine girdi. Kazada, araçlarda bulunan Ali Bayramoğlu, Mustafa Hakdemir, Murat Öztürk ve Servet Erdoğan yaralandı. Yaralılardan 3’ü olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Bolu ve Gerede’de bulunan hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından D-750 yolunun 2 yönü de trafiğe kapatıldı. Yolun Ankara istikameti yaklaşık iki saat sonra trafiğe açıldı. İstanbul istikameti ise yan yatmış TIR’lar ve kazaya karışan araçların bulunması sebebiyle uzun bir süre kapalı kaldı.
"Gerede D-750 Karayolu'nda 20'den fazla aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında can pazarı yaşandı."

Gerede D-750 yolunda 13 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan kamyon sürücüsü Servet Erdoğan (47) UMKE ve itfaiyenin 3 saatlik çalışması sonucu araçtan çıkarıldı.

Kaza, dün akşam D-750 karayolunun Gerede Kalender mevkiinde meydana geldi. Yoğun kar yağışı ve buzlanmanın olduğu yolun Ankara istikametinde çok sayıda araç birbirine girdi.

Kazada, araçlarda bulunan Ali Bayramoğlu, Mustafa Hakdemir, Murat Öztürk ve Servet Erdoğan yaralandı. Yaralılardan 3’ü olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Bolu ve Gerede’de bulunan hastanelere kaldırıldı.

Kazanın ardından D-750 yolunun 2 yönü de trafiğe kapatıldı. Yolun Ankara istikameti yaklaşık iki saat sonra trafiğe açıldı. İstanbul istikameti ise yan yatmış TIR’lar ve kazaya karışan araçların bulunması sebebiyle uzun bir süre kapalı kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.