Samat, mevsimin en soğuk gecesini yaşadı!

YAŞAM 19.01.2021 - 15:06, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1893+ kez okundu.
 

Samat, mevsimin en soğuk gecesini yaşadı!

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu'ndan alınan bilgiye göre dün gece Bolu'da, hava sıcaklığı sıfırın altında 32 derece olarak ölçüldü. Bolu, dün gece Türkiye'nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti."
Kış aylarının kendini geçte olsa göstermesiyle birlikte Bolu sert iklimini bir kez daha ortaya koydu. Dün gece Türkiye’nin en soğuk illeri sıralamasında Bolu bir kez daha ilk sırayı aldı. Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava dalgası Bolu’da don olaylarının oluşmasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün en soğuk iller sıralamasında geçtiğimiz pazar günü -21 ile ilk sırada yer alan Bolu Merkez’de pazartesi gününü salı gününe bağlayan gece yine Türkiye'nin en soğuk şehri oldu. Alınan bilgiye göre 19 Ocak günün ilk saatlerinde şehir merkezinde belirlenen en düşük hava sıcaklığı -17 dereceye kadar düştü. Sabah saatlerinde işe gitmek için evinden çıkan vatandaşlar -13 derece ile ayazı iliklerinde htiler. Bolu’da hava sıcaklığı eksi 32 derece olarak ölçülürken, sıcaklığının eksi 32’lere düşmesiyle birlikte şehir merkezindeki birçok çeşmenin de donduğu görüldü. Meteorolojinin soğuk iller sıralamasında eksi 30,6 derece ile Gerede ilçemiz de yerini aldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Bolu Batı Karadeniz Orman Araştırma İstasyonu’nda hava sıcaklığı eksi 32 derece olarak kaydedilirken, Gerede Samat köyü ise sıfırın altında 30,6 ile ikinci sırada yer aldı.
"Meteoroloji Genel Müdürlüğü Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu'ndan alınan bilgiye göre dün gece Bolu'da, hava sıcaklığı sıfırın altında 32 derece olarak ölçüldü. Bolu, dün gece Türkiye'nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti."

Kış aylarının kendini geçte olsa göstermesiyle birlikte Bolu sert iklimini bir kez daha ortaya koydu. Dün gece Türkiye’nin en soğuk illeri sıralamasında Bolu bir kez daha ilk sırayı aldı.

Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava dalgası Bolu’da don olaylarının oluşmasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün en soğuk iller sıralamasında geçtiğimiz pazar günü -21 ile ilk sırada yer alan Bolu Merkez’de pazartesi gününü salı gününe bağlayan gece yine Türkiye'nin en soğuk şehri oldu.

Alınan bilgiye göre 19 Ocak günün ilk saatlerinde şehir merkezinde belirlenen en düşük hava sıcaklığı -17 dereceye kadar düştü. Sabah saatlerinde işe gitmek için evinden çıkan vatandaşlar -13 derece ile ayazı iliklerinde htiler.

Bolu’da hava sıcaklığı eksi 32 derece olarak ölçülürken, sıcaklığının eksi 32’lere düşmesiyle birlikte şehir merkezindeki birçok çeşmenin de donduğu görüldü.

Meteorolojinin soğuk iller sıralamasında eksi 30,6 derece ile Gerede ilçemiz de yerini aldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Bolu Batı Karadeniz Orman Araştırma İstasyonu’nda hava sıcaklığı eksi 32 derece olarak kaydedilirken, Gerede Samat köyü ise sıfırın altında 30,6 ile ikinci sırada yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.