Orası, BJK ile açılacak!

SPOR 02.09.2019 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2392+ kez okundu.
 

Orası, BJK ile açılacak!

"Otelin açılışına Fikret Orman, kulübün yönetim kurulu üyeleri ve bazı futbolcularda katılacak."
Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Gerede'de kiralamış olduğu Esentepe The Sign Otel’in açılışı için hazır. Geçtiğimiz Temmuz ayında faaliyete geçen otelin açılışı için BJK kulüp başkanı Fikret Orman da ilçemizde olacak. Salı günü ilçemizde olacağı sanılan Beşiktaş için Esentepe’de hazırlıklar devam ederken, antrenman sahaları ve kamp alanları da Beşiktaş için hazırlanıyor. Kendi otelinde kampa girecek Beşiktaş için çok sayıda taraftarının da Gerede’de olması bekleniyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş ve The Sign Otelleri bir işbirliği içerisinde bulunmuştu. Esentepe Otel’in tadilatının yapılmasının ardından Beşiktaş tarafından işletilecek olan yer, futbol takımlarını da ağırlamaya başlamıştı. 03 Eylül 2019 Salı günü (yarın) saat 14.00’da resmi olarak açılacak otel, Gerede’de hizmet verecek. Otelin açılışına Fikret Orman, kulübün yönetim kurulu üyeleri ve bazı futbolcularda katılacak.
"Otelin açılışına Fikret Orman, kulübün yönetim kurulu üyeleri ve bazı futbolcularda katılacak."

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Gerede'de kiralamış olduğu Esentepe The Sign Otel’in açılışı için hazır. Geçtiğimiz Temmuz ayında faaliyete geçen otelin açılışı için BJK kulüp başkanı Fikret Orman da ilçemizde olacak.

Salı günü ilçemizde olacağı sanılan Beşiktaş için Esentepe’de hazırlıklar devam ederken, antrenman sahaları ve kamp alanları da Beşiktaş için hazırlanıyor. Kendi otelinde kampa girecek Beşiktaş için çok sayıda taraftarının da Gerede’de olması bekleniyor.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş ve The Sign Otelleri bir işbirliği içerisinde bulunmuştu. Esentepe Otel’in tadilatının yapılmasının ardından Beşiktaş tarafından işletilecek olan yer, futbol takımlarını da ağırlamaya başlamıştı.
03 Eylül 2019 Salı günü (yarın) saat 14.00’da resmi olarak açılacak otel, Gerede’de hizmet verecek. Otelin açılışına Fikret Orman, kulübün yönetim kurulu üyeleri ve bazı futbolcularda katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.