Müftümüzü uğurluyoruz

EĞİTİM 02.06.2021 - 13:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2493+ kez okundu.
 

Müftümüzü uğurluyoruz

"Mardin Savur'dan Gerede'ye gelen Müftü Abdurrahman Şenoğlu, yaptığı başarılı çalışmaları ile ilçemizde birçok kesimin de takdirini kazanmıştı."
Yaklaşık 6 yıldır Gerede’de görev yapan İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, İstanbul Başakşehir ilçesine İlçe Müftüsü olarak atandı. İlçemiz Gerede’ye, Mardin ilinin Savur İlçesinden Kasım 2015 tarihinde gelen Müftü Şenoğlu yaptığı başarılı çalışmaları ile ilçede birçok kesimin takdirini kazanmıştı. 2015 yılının Kasım ayından itibaren Gerede Müftüsü olarak görev yapan ve 6 yıldır ilçemize hizmet eden, ilçemizde de din adına yaptığı hizmetleriyle ismini zihinlere kazıyan İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kararnamesiyle İstanbul Başakşehir ilçesine İlçe Müftüsü olarak atandı. MercanMedya ailesi olarak yeni görev yerinin Şenoğlu hocamıza hayırlı olmasını diliyoruz.
"Mardin Savur'dan Gerede'ye gelen Müftü Abdurrahman Şenoğlu, yaptığı başarılı çalışmaları ile ilçemizde birçok kesimin de takdirini kazanmıştı."

Yaklaşık 6 yıldır Gerede’de görev yapan İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, İstanbul Başakşehir ilçesine İlçe Müftüsü olarak atandı.

İlçemiz Gerede’ye, Mardin ilinin Savur İlçesinden Kasım 2015 tarihinde gelen Müftü Şenoğlu yaptığı başarılı çalışmaları ile ilçede birçok kesimin takdirini kazanmıştı.

2015 yılının Kasım ayından itibaren Gerede Müftüsü olarak görev yapan ve 6 yıldır ilçemize hizmet eden, ilçemizde de din adına yaptığı hizmetleriyle ismini zihinlere kazıyan İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kararnamesiyle İstanbul Başakşehir ilçesine İlçe Müftüsü olarak atandı.

MercanMedya ailesi olarak yeni görev yerinin Şenoğlu hocamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.