Milletvekili Küpçü, çiftçilerin yüreğine su serpti!

YAŞAM 24.05.2020 - 14:24, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1983+ kez okundu.
 

Milletvekili Küpçü, çiftçilerin yüreğine su serpti!

"​Ak Parti Bolu Milletvekili Geredeli Fehmi Küpçü, geçtiğimiz günlerde ilimizde meydana gelen don olayında mahsulü zarar gören çiftçilerin mağduriyetlerinin ivedi bir şekilde giderileceğini duyurdu."
Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, ilimizde meydana gelen don olayında zarar gören çiftçilerin zirai veya tarım kredilerine erteleme yapılacağını müjdeledi. Küpçü, konuya ilişikin yaptığı açıklamada; "Meydana gelen zarar tespit edildikten sonra İl Özel İdaresi veya AFAD Fonundan karşılanacaktır. Çiftçilerimiz yüreklerini ferah tutsunlar," dedi. Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü, geçtiğimiz günlerde ilimizde meydana gelen don olayında mahsulü zarar gören çiftçilerin mağduriyetlerinin ivedi bir şekilde giderileceğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde hava sıcaklığının bir anda düşmesi ve bazı kesimlerde kar yağmasından dolayı Seben İlçesi başta olmak üzere bir çok bölgede yaşanan don olayı sebebiyle çiftçiler büyük bir zarara uğradı. Tarladaki fidelerin soğuktan donması nedeniyle zarara uğrayan çiftçilere Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın el uzattı. Çiftçilerin mağduriyetlerinin giderileceğini belirten Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü; “Öncelikle yaşanan don olayı nedeniyle tüm çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde,  bayram gününde çiftçilerimiz üzülmesinler, meydana gelen zarar devletimiz tarafından ivedi bir şekilde giderilecektir” ifadelerine yer verdi. Tarım İl Müdürlüğü tarafından zarar tespitinin yapılması talimatını verdiğini belirten Bolu Milletvekili Küpçü; “Don olayının meydana gelmesinin hemen ardından Tarım İl Müdürümüz İzzet Murat’ı arayarak zarar tespitinin yapılması istedik. Milletvekili arkadaşım Arzu Aydın’la birlikte çiftçilerimizin durumuyla yakından ilgileniyoruz. Bakan Yardımcımız Fatih Metin’de bu konuda gereken neyse yapılacağını söyledi. Zarar gören çiftçilerimizin zirai veya tarım kredileri varsa erteleme yapılacaktır. Ayrıca meydana gelen zarar tespit edildikten sonra İl Özel İdaresi veya AFAD Fonundan karşılanacaktır. Çiftçilerimiz yüreklerini ferah tutsunlar. Bayramlarını mutlu bir şekilde geçirsinler. Ak Parti iktidarı olarak 19 yıldır çiftçimizi nasıl mağdur etmediysek şimdide etmeyeceğiz. Zararları neyse anında karşılanacaktır,” dedi.
"​Ak Parti Bolu Milletvekili Geredeli Fehmi Küpçü, geçtiğimiz günlerde ilimizde meydana gelen don olayında mahsulü zarar gören çiftçilerin mağduriyetlerinin ivedi bir şekilde giderileceğini duyurdu."

Geredeli Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, ilimizde meydana gelen don olayında zarar gören çiftçilerin zirai veya tarım kredilerine erteleme yapılacağını müjdeledi. Küpçü, konuya ilişikin yaptığı açıklamada; "Meydana gelen zarar tespit edildikten sonra İl Özel İdaresi veya AFAD Fonundan karşılanacaktır. Çiftçilerimiz yüreklerini ferah tutsunlar," dedi.

Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü, geçtiğimiz günlerde ilimizde meydana gelen don olayında mahsulü zarar gören çiftçilerin mağduriyetlerinin ivedi bir şekilde giderileceğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde hava sıcaklığının bir anda düşmesi ve bazı kesimlerde kar yağmasından dolayı Seben İlçesi başta olmak üzere bir çok bölgede yaşanan don olayı sebebiyle çiftçiler büyük bir zarara uğradı. Tarladaki fidelerin soğuktan donması nedeniyle zarara uğrayan çiftçilere Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın el uzattı.

Çiftçilerin mağduriyetlerinin giderileceğini belirten Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü; “Öncelikle yaşanan don olayı nedeniyle tüm çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde,  bayram gününde çiftçilerimiz üzülmesinler, meydana gelen zarar devletimiz tarafından ivedi bir şekilde giderilecektir” ifadelerine yer verdi.

Tarım İl Müdürlüğü tarafından zarar tespitinin yapılması talimatını verdiğini belirten Bolu Milletvekili Küpçü; “Don olayının meydana gelmesinin hemen ardından Tarım İl Müdürümüz İzzet Murat’ı arayarak zarar tespitinin yapılması istedik. Milletvekili arkadaşım Arzu Aydın’la birlikte çiftçilerimizin durumuyla yakından ilgileniyoruz. Bakan Yardımcımız Fatih Metin’de bu konuda gereken neyse yapılacağını söyledi. Zarar gören çiftçilerimizin zirai veya tarım kredileri varsa erteleme yapılacaktır. Ayrıca meydana gelen zarar tespit edildikten sonra İl Özel İdaresi veya AFAD Fonundan karşılanacaktır. Çiftçilerimiz yüreklerini ferah tutsunlar. Bayramlarını mutlu bir şekilde geçirsinler. Ak Parti iktidarı olarak 19 yıldır çiftçimizi nasıl mağdur etmediysek şimdide etmeyeceğiz. Zararları neyse anında karşılanacaktır,” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.