Kum sanatı gösterisi de var..

EĞİTİM 11.03.2020 - 11:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2021+ kez okundu.
 

Kum sanatı gösterisi de var..

"Ramazan Dede Bilgi Evi tarafından, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı vesilesi ile İstiklal Marşını ezbere ve güzel okuma yarışması yapılacak."
Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi 12 Mart İstiklal Marşının kabulü dolayısıyla bir yarışma programı düzenliyor. İlkokullar arasında düzenlenecek olan yarışma ile öğrenciler İstiklal Marşını ezbere okuyarak yarışacak. 12 Mart 2020 Perşembe günü saat 19.30’da gerçekleştirilecek olan “İstiklal Marşımızı ezbere güzel okuma” yarışması Melih Gökçek Kültür Merkezinde yapılacak. Sadece ilkokul öğrencilerinin katılım sağlayabileceği yarışma sonrası dereceye girenlere ödül takdimi yapılacak. İlçe halkının da davet edildiği programda; okulları tarafından seçilen 7 İlkokuldan 4. Sınıf öğrencileri arasından seçilen birer öğrenci birbiriyle yarışacak. Programda ayrıca kum sanatı gösterisi de düzenlenecek.
"Ramazan Dede Bilgi Evi tarafından, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı vesilesi ile İstiklal Marşını ezbere ve güzel okuma yarışması yapılacak."

Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi 12 Mart İstiklal Marşının kabulü dolayısıyla bir yarışma programı düzenliyor.

İlkokullar arasında düzenlenecek olan yarışma ile öğrenciler İstiklal Marşını ezbere okuyarak yarışacak. 12 Mart 2020 Perşembe günü saat 19.30’da gerçekleştirilecek olan “İstiklal Marşımızı ezbere güzel okuma” yarışması Melih Gökçek Kültür Merkezinde yapılacak.

Sadece ilkokul öğrencilerinin katılım sağlayabileceği yarışma sonrası dereceye girenlere ödül takdimi yapılacak.

İlçe halkının da davet edildiği programda; okulları tarafından seçilen 7 İlkokuldan 4. Sınıf öğrencileri arasından seçilen birer öğrenci birbiriyle yarışacak. Programda ayrıca kum sanatı gösterisi de düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.