Küçük Ömer'den acı haber geldi

YAŞAM 14.11.2018 - 10:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1616+ kez okundu.
 

Küçük Ömer'den acı haber geldi

"Geçtiğimiz günlerde yaşanan kazada ekip aracının çarpması sonucu ağır yaralanan Ömer Faruk Yıldırım’ın beyin ölümünün gerçekleştiği, fakat cihaza bağlı kalarak kalbinin attığı belirtildi."
Geçtiğimiz hafta Dayıoğlu Mahallesi’nde yaşanan kazada polis arabasının çarpması sonucu ağır yaralanan Ömer Faruk Akyıldırım’dan acı haber geldi. Küçük ömer’in beyin ölümü gerçekleşti. Kaza geçtiğimiz hafta Gerede Dayıoğlu Mahallesi’nde meydana gelmişti. D100 karayolu üzerinde yapılan polis uygulaması esnasında polislerin dur ihtarına uymayan bir aracın Gerede merkeze doğru kaçmaya başlamasıyla polis ile şüpheli arasında kovalamaca yaşanmış, bu kovalama sırasında Polis Memuru N.Ç.’nin kullandığı ekip aracı yol kenarında yürüyen Hüseyin Akyıldırım’ın eşi ve çocuğuna çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan ve bir süredir Abant İzzet Baysal Üniversitesi yoğun bakımda olan küçük Ömer Faruk’tan dün akşam acı haber geldi ve küçük Ömer Faruk’un beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Yaşam destek ünitesine bağlı olarak solunumu devam eden Küçük Ömer için ailenin karar vermesi beklenmeye başladı.  
"Geçtiğimiz günlerde yaşanan kazada ekip aracının çarpması sonucu ağır yaralanan Ömer Faruk Yıldırım’ın beyin ölümünün gerçekleştiği, fakat cihaza bağlı kalarak kalbinin attığı belirtildi."

Geçtiğimiz hafta Dayıoğlu Mahallesi’nde yaşanan kazada polis arabasının çarpması sonucu ağır yaralanan Ömer Faruk Akyıldırım’dan acı haber geldi. Küçük ömer’in beyin ölümü gerçekleşti.

Kaza geçtiğimiz hafta Gerede Dayıoğlu Mahallesi’nde meydana gelmişti. D100 karayolu üzerinde yapılan polis uygulaması esnasında polislerin dur ihtarına uymayan bir aracın Gerede merkeze doğru kaçmaya başlamasıyla polis ile şüpheli arasında kovalamaca yaşanmış, bu kovalama sırasında Polis Memuru N.Ç.’nin kullandığı ekip aracı yol kenarında yürüyen Hüseyin Akyıldırım’ın eşi ve çocuğuna çarpmıştı.

Çarpmanın etkisiyle yaralanan ve bir süredir Abant İzzet Baysal Üniversitesi yoğun bakımda olan küçük Ömer Faruk’tan dün akşam acı haber geldi ve küçük Ömer Faruk’un beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Yaşam destek ünitesine bağlı olarak solunumu devam eden Küçük Ömer için ailenin karar vermesi beklenmeye başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.