Kaçak avcıyı kovaladılar

YAŞAM 08.01.2019 - 15:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1760+ kez okundu.
 

Kaçak avcıyı kovaladılar

"Gerede'ye bağlı Halaçlar Köyü'nde meydana gelen olayda, kaçak şekilde ördek avladığı tespit edilen şahıs ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı."
İlçemizde, kaçak şekilde ördek avladığı tespit edilen şahıs ile Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Olay, Gerede'ye bağlı Halaçlar Köyü bölgesinde meydana geldi. Erol Değirmenci'nin haberine göre, ormanlık alanda bir şahsın kaçak şekilde ördek avladığı bilgisine ulaşan Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ekipleri, olay yerine gitti. Ormanlık alanda dolaşan şahıs ekiplerin peşinden geldiğini anlayınca malzemelerini atıp kaçmaya başladı. Ekipler ve şahıs arasında kovalamaca yaşandı. Ormanda izini kaybettiren şahıs için ekipler arama çalışmalarını sürdürürken, yetkililer il genelinde kaçak avın önüne geçilmesi için her türlü önlemin alınacağını ve izin verilmeyeceğini belirtti.
"Gerede'ye bağlı Halaçlar Köyü'nde meydana gelen olayda, kaçak şekilde ördek avladığı tespit edilen şahıs ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı."

İlçemizde, kaçak şekilde ördek avladığı tespit edilen şahıs ile Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri arasında kovalamaca yaşandı.

Olay, Gerede'ye bağlı Halaçlar Köyü bölgesinde meydana geldi. Erol Değirmenci'nin haberine göre, ormanlık alanda bir şahsın kaçak şekilde ördek avladığı bilgisine ulaşan Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ekipleri, olay yerine gitti. Ormanlık alanda dolaşan şahıs ekiplerin peşinden geldiğini anlayınca malzemelerini atıp kaçmaya başladı.

Ekipler ve şahıs arasında kovalamaca yaşandı. Ormanda izini kaybettiren şahıs için ekipler arama çalışmalarını sürdürürken, yetkililer il genelinde kaçak avın önüne geçilmesi için her türlü önlemin alınacağını ve izin verilmeyeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.