Geredeliler, Özhaseki ile bir araya geldi

YAŞAM 31.01.2019 - 15:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2236+ kez okundu.
 

Geredeliler, Özhaseki ile bir araya geldi

"Geredeliler Derneği üyeleri, Ankara Ulucanlar Cezaevi Müzesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi."
Ak Parti Ankara Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ve  Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Geredeliler Derneği üyeleriyle Ankara Ulucanlar Cezaevi Müzesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Özhaseki tarafından düzenlenen toplantıya katılan Ankara’da yaşayan hemşerilerimiz başkan adayının projelerini dinledi. Belediyeciliğin Türkiye’de geç başladığını, bu nedenle çeşitli problemlerin meydana geldiğini kaydeden Özhaseki, “1994 öncesinde belli dönemlerde özellikle sol tandanslılar iş başına geldiklerinde ‘hizmet’ diye bir şey düşünmediler. Kafalarında bir sistem var. Sovyet sosyalist bloka bizi yamamak istiyorlar, işçileri örgütleyip, eylemler yapacaklar sonra da bizler Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler’in bir parçası haline geleceğiz. Dertleri oradaydı. Onun için zaten gecekondular yapılırken bizim Mamak’ımızda, Altındağ’ımızda iki çizgi çizip vatandaşa yardımcı olmadılar. ‘Vatandaş bizim dediğimizi yapsın, sonra da biz onlarla başka işler yaparız. Onlar bizim arka bahçemiz olur, eylemde kullanırız’. Tek dertleri buradaydı bunların. Bankamatik memurlarını bunların döneminde gördük. Solun, bu ülkeye belediyecilik anlamında kargaşanın dışında getirdiği ve verdiği hiçbir şey yok. Binbir türlü sıkıntı getirdiler. Şehirlere karmaşa getirdiler. Altyapısız, popülist bir anlayışla yapılan gecekonduları seyredip, menfaat devşirmek gibi bir anlayış içinde oldular” dedi. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere aynı misyona sahip olanların, 1994’te İstanbul dahil Anadolu’da işbaşına geldiğini kaydeden Özhaseki, böylece hizmet belediyeciliğinin başladığını söyledi.
"Geredeliler Derneği üyeleri, Ankara Ulucanlar Cezaevi Müzesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi."

Ak Parti Ankara Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ve  Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, Geredeliler Derneği üyeleriyle Ankara Ulucanlar Cezaevi Müzesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Özhaseki tarafından düzenlenen toplantıya katılan Ankara’da yaşayan hemşerilerimiz başkan adayının projelerini dinledi. Belediyeciliğin Türkiye’de geç başladığını, bu nedenle çeşitli problemlerin meydana geldiğini kaydeden Özhaseki, “1994 öncesinde belli dönemlerde özellikle sol tandanslılar iş başına geldiklerinde ‘hizmet’ diye bir şey düşünmediler. Kafalarında bir sistem var. Sovyet sosyalist bloka bizi yamamak istiyorlar, işçileri örgütleyip, eylemler yapacaklar sonra da bizler Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler’in bir parçası haline geleceğiz. Dertleri oradaydı. Onun için zaten gecekondular yapılırken bizim Mamak’ımızda, Altındağ’ımızda iki çizgi çizip vatandaşa yardımcı olmadılar. ‘Vatandaş bizim dediğimizi yapsın, sonra da biz onlarla başka işler yaparız. Onlar bizim arka bahçemiz olur, eylemde kullanırız’. Tek dertleri buradaydı bunların. Bankamatik memurlarını bunların döneminde gördük. Solun, bu ülkeye belediyecilik anlamında kargaşanın dışında getirdiği ve verdiği hiçbir şey yok. Binbir türlü sıkıntı getirdiler. Şehirlere karmaşa getirdiler. Altyapısız, popülist bir anlayışla yapılan gecekonduları seyredip, menfaat devşirmek gibi bir anlayış içinde oldular” dedi.

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere aynı misyona sahip olanların, 1994’te İstanbul dahil Anadolu’da işbaşına geldiğini kaydeden Özhaseki, böylece hizmet belediyeciliğinin başladığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.