Geredeliler o'nu çok sevmişti..

YAŞAM 10.06.2020 - 19:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2516+ kez okundu.
 

Geredeliler o'nu çok sevmişti..

"Gerede Eski Kaymakamlarından (2008-2010 yılları arası) Mustafa Masatlı, bugün yayımlanan yeni Valiler Kararnamesi ile Amasya Valiliğine atandı."
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Amasya Valiliğine Mustafa Masatlı atandı. 2018 tarihinden bu yana Ardahan Valiliği görevinde bulunan Masatlı, ilçemiz Gerede'de görev yaptığı yıllarda idareciliği yanında babacan tavırları ile dikkati çekerken, devletin de vatandaşına olan sıcak ve samimi yüzü idi. Cumhurbaşkanlığı’nca Valiler Kararnamesi tamamlandı. İzmir ve Diyarbakır’ın da aralarında olduğu birçok ilin valisi değişti. Kararnameye göre 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi yapıldı. 24 ilin valisi başka illerde görevlendirildi. Bazı Kaymakamlar ve yüksek düzey bürokratlar vali olarak atandı. Listede 2008-2010 yılları arasında ilçemizde görev yapan eski Gerede Kaymakamlarından Ardahan Valisi Mustafa Masatlı’nın da yer aldığı gözlendi. Kaymakam iken Gerede ve görev yaptığı diğer ilçeler sonrasında da halkla olan samimi diyalogları ve fedakârane çalışmaları ile dikkati çeken Mustafa Masatlı, vali kimliğiyle devletine ve vatanına hizmeti, görev değil deyim yerindeyse aşk ve muhabbet ile sürdürüyordu. 27 Aralık 2018 tarihinden bu yana Ardahan Valisi olarak görev yapan Masatlı, Cumhurbaşkanlığı’nca çıkarılan yeni Valiler Kararnamesi ile Amasya Valisi olarak atandı.
"Gerede Eski Kaymakamlarından (2008-2010 yılları arası) Mustafa Masatlı, bugün yayımlanan yeni Valiler Kararnamesi ile Amasya Valiliğine atandı."

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Amasya Valiliğine Mustafa Masatlı atandı.

2018 tarihinden bu yana Ardahan Valiliği görevinde bulunan Masatlı, ilçemiz Gerede'de görev yaptığı yıllarda idareciliği yanında babacan tavırları ile dikkati çekerken, devletin de vatandaşına olan sıcak ve samimi yüzü idi.

Cumhurbaşkanlığı’nca Valiler Kararnamesi tamamlandı. İzmir ve Diyarbakır’ın da aralarında olduğu birçok ilin valisi değişti. Kararnameye göre 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi yapıldı. 24 ilin valisi başka illerde görevlendirildi. Bazı Kaymakamlar ve yüksek düzey bürokratlar vali olarak atandı.
Listede 2008-2010 yılları arasında ilçemizde görev yapan eski Gerede Kaymakamlarından Ardahan Valisi Mustafa Masatlı’nın da yer aldığı gözlendi.

Kaymakam iken Gerede ve görev yaptığı diğer ilçeler sonrasında da halkla olan samimi diyalogları ve fedakârane çalışmaları ile dikkati çeken Mustafa Masatlı, vali kimliğiyle devletine ve vatanına hizmeti, görev değil deyim yerindeyse aşk ve muhabbet ile sürdürüyordu.

27 Aralık 2018 tarihinden bu yana Ardahan Valisi olarak görev yapan Masatlı, Cumhurbaşkanlığı’nca çıkarılan yeni Valiler Kararnamesi ile Amasya Valisi olarak atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.