Geredeliler o'nu çok sevmişti..

GÜNDEM 27.12.2018 - 15:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 7274+ kez okundu.
 

Geredeliler o'nu çok sevmişti..

"2008-2010 yılları arasında ilçemizde görev yapan eski Gerede Kaymakamı Mustafa Masatlı, Ardahan Valisi olarak atandı. "
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Ardahan Valiliğine Mustafa Masatlı atandı. 2015 tarihinden bu yana Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı görevinde bulunan Masatlı, ilçemiz Gerede'de de görev yapmıştı. Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Van Valiligi'ne atandı. Bilmez'in yerine Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi Kaymakamı Mustafa Masatlı getirildi. Görev yaptığı ilçelerde halkla olan samimi diyalogları ve fedekarana çalışmaları ile dikkati çeken Mustafa Masatlı'nın yeni görevi, vazife yaptığı yerlerde haberi duyan vatandaşlarca memnuniyetle karşılandı. Cumhurbaşkanlığının 2018/260 sayılı kararnamesi resmi gazetede yayınlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile atanan isimler 26 Aralık 2018 tarihli resmi gazetede yayınlandı. Listede 2008-2010 yılları arasında ilçemizde görev yapan eski Gerede Kaymakamı ve şuanki Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı’nın, Ardahan Valisi olarak atandığı belirtildi.
"2008-2010 yılları arasında ilçemizde görev yapan eski Gerede Kaymakamı Mustafa Masatlı, Ardahan Valisi olarak atandı. "

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Ardahan Valiliğine Mustafa Masatlı atandı. 2015 tarihinden bu yana Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı görevinde bulunan Masatlı, ilçemiz Gerede'de de görev yapmıştı.

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Van Valiligi'ne atandı. Bilmez'in yerine Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi Kaymakamı Mustafa Masatlı getirildi.

Görev yaptığı ilçelerde halkla olan samimi diyalogları ve fedekarana çalışmaları ile dikkati çeken Mustafa Masatlı'nın yeni görevi, vazife yaptığı yerlerde haberi duyan vatandaşlarca memnuniyetle karşılandı.

Cumhurbaşkanlığının 2018/260 sayılı kararnamesi resmi gazetede yayınlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile atanan isimler 26 Aralık 2018 tarihli resmi gazetede yayınlandı.

Listede 2008-2010 yılları arasında ilçemizde görev yapan eski Gerede Kaymakamı ve şuanki Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı’nın, Ardahan Valisi olarak atandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.