Geredeli müsteşarın CV’si göz kamaştırıyor

GÜNDEM 31.08.2016 - 14:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1758+ kez okundu.
 

Geredeli müsteşarın CV’si göz kamaştırıyor

Geredeli sevilen isim Ali Fidan’ın müsteşar olarak görevlendirilmesinin ardından müsteşar yardımcılığı görevlerine de sivillerin getirilmesi bekleniyor.
Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Geredeli Düzce Valisi Ali Fidan, bakanlığın ilk sivil müsteşarı olacak ve müsteşarlığın sivilleştirilmesinde kilit rol üstlenecek. Düzceparantez.com'un haberine göre; Düzce Valiliği görevini üstlenirken Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Geredeli hemşehrimiz Vali Ali Fidan, müsteşarlığın sivilleştirilmesi konusunda kilit rolde. Fidan’dan önce Müsteşarlık koltuğunda Korgeneral rütbesinde ki askerler görev yaparken müsteşar yardımcılıklarında ise Tümgeneral rütbesinde ki askerler yapıyordu. Geredeli  sevilen isim  Ali Fidan’ın müsteşar olarak görevlendirilmesinin ardından müsteşar yardımcılığı görevlerine de sivillerin getirilmesi bekleniyor. Bu kapsamda Ali Fidan’ın ilk yardımcısı olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Emre Karaosmanoğlu da Milli Savunma Müsteşar Yardımcılığına getirildi. CV’si göz kamaştırıyor Hemşehrimiz Fidan, İngiltere’de Portsmouth Üniversitesi’nde ‘European Studies (Avrupa Çalışmaları)’ alanındaki Yüksek Lisans eğitimini; “Border Security in the EU and the Integration of the Border Management System of Turkey (Avrupa Birliği’nde Sınır Güvenliği ve Türkiye’nin Sınır Yönetim Sisteminin Entegrasyonu)” konulu tez hazırladı. Savunma bakanlığının doğrudan ilgilendiren sınır güvenliği tezi ile Fidan büyük takdir topladı. Ali Fidan, ayrıca Polis Akademisi Başkanlığı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü ‘Güvenlik Stratejileri ve Yönetimi’ Anabilim Dalında Doktora eğitimine devam etmekte olup, doktora tezi hazırlama çalışmalarını sürdürüyor. Bunun dışında Fidan, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, UNDP teknik desteğiyle İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “İç Güvenlik Sektörünün Sivil Göze timinin Geliştirilmesi (Improvement of Civilian Oversight of Internal Security Sector)” projesinde, Proje Lideri olarak görev aldı.
Geredeli sevilen isim Ali Fidan’ın müsteşar olarak görevlendirilmesinin ardından müsteşar yardımcılığı görevlerine de sivillerin getirilmesi bekleniyor.

Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Geredeli Düzce Valisi Ali Fidan, bakanlığın ilk sivil müsteşarı olacak ve müsteşarlığın sivilleştirilmesinde kilit rol üstlenecek.

Düzceparantez.com'un haberine göre; Düzce Valiliği görevini üstlenirken Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Geredeli hemşehrimiz Vali Ali Fidan, müsteşarlığın sivilleştirilmesi konusunda kilit rolde.

Fidan’dan önce Müsteşarlık koltuğunda Korgeneral rütbesinde ki askerler görev yaparken müsteşar yardımcılıklarında ise Tümgeneral rütbesinde ki askerler yapıyordu.

Geredeli  sevilen isim  Ali Fidan’ın müsteşar olarak görevlendirilmesinin ardından müsteşar yardımcılığı görevlerine de sivillerin getirilmesi bekleniyor.

Bu kapsamda Ali Fidan’ın ilk yardımcısı olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Emre Karaosmanoğlu da Milli Savunma Müsteşar Yardımcılığına getirildi.

CV’si göz kamaştırıyor

Hemşehrimiz Fidan, İngiltere’de Portsmouth Üniversitesi’nde ‘European Studies (Avrupa Çalışmaları)’ alanındaki Yüksek Lisans eğitimini; “Border Security in the EU and the Integration of the Border Management System of Turkey (Avrupa Birliği’nde Sınır Güvenliği ve Türkiye’nin Sınır Yönetim Sisteminin Entegrasyonu)” konulu tez hazırladı. Savunma bakanlığının doğrudan ilgilendiren sınır güvenliği tezi ile Fidan büyük takdir topladı.
Ali Fidan, ayrıca Polis Akademisi Başkanlığı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü ‘Güvenlik Stratejileri ve Yönetimi’ Anabilim Dalında Doktora eğitimine devam etmekte olup, doktora tezi hazırlama çalışmalarını sürdürüyor. Bunun dışında Fidan, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, UNDP teknik desteğiyle İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “İç Güvenlik Sektörünün Sivil Göze timinin Geliştirilmesi (Improvement of Civilian Oversight of Internal Security Sector)” projesinde, Proje Lideri olarak görev aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.