Gerede'ye imam alınacak!..

YAŞAM 31.12.2018 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1573+ kez okundu.
 

Gerede'ye imam alınacak!..

"Diyanet İşleri Başkanlığı, boş bulunan münhal kadroları için eleman ilanına çıktı. Bu kapsamda ilçemize de 13 imam alınacak."
Diyanet İşleri Başkanlığı Yurt genelinde boş bulunan münhal kadroları için eleman ilanına çıktı. Başkanlık 2019 yılı için binlerce İmam Hatip alınacağını duyurmuştu. İlan kapsamında ilçemiz Gerede'ye ise 13 imam alınacak. Türkiye Genelinde İmam Hatip alımı için çıkılan münhal kadro ilanı listesinde ilimiz geneline 104 imam kadrosu verildiği belirtildi. Çıkılan kadro ilanında en çok eksiğin Mudurnu'da olduğu gözlendi. En az eksik ise Yeniçağa'da bulunuyor. Bolu Merkezde 4, Gerede'de 13, Dörtdivan'da 7, Göynük'de 18, Kıbrıscık'ta 6, Mengen'de 19, Mudurnu'da 24, Seben'de 10 ve Yeniçağa da ise 3 olmak üzere il genelinde 103 İmam kadrosu boş bulunuyor. Diyanet İşleri Başkanlığını çıktığı münhal kadro ilanında ilçe ilçe cami cami boş bulunan kadrolar açıklandı. Açıklanan kadrolar şu şekilde;
"Diyanet İşleri Başkanlığı, boş bulunan münhal kadroları için eleman ilanına çıktı. Bu kapsamda ilçemize de 13 imam alınacak."

Diyanet İşleri Başkanlığı Yurt genelinde boş bulunan münhal kadroları için eleman ilanına çıktı. Başkanlık 2019 yılı için binlerce İmam Hatip alınacağını duyurmuştu. İlan kapsamında ilçemiz Gerede'ye ise 13 imam alınacak.

Türkiye Genelinde İmam Hatip alımı için çıkılan münhal kadro ilanı listesinde ilimiz geneline 104 imam kadrosu verildiği belirtildi. Çıkılan kadro ilanında en çok eksiğin Mudurnu'da olduğu gözlendi. En az eksik ise Yeniçağa'da bulunuyor.

Bolu Merkezde 4, Gerede'de 13, Dörtdivan'da 7, Göynük'de 18, Kıbrıscık'ta 6, Mengen'de 19, Mudurnu'da 24, Seben'de 10 ve Yeniçağa da ise 3 olmak üzere il genelinde 103 İmam kadrosu boş bulunuyor.

Diyanet İşleri Başkanlığını çıktığı münhal kadro ilanında ilçe ilçe cami cami boş bulunan kadrolar açıklandı.

Açıklanan kadrolar şu şekilde;


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.