Çalışmalar sürüyor..

GÜNDEM 31.07.2016 - 18:33, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2976+ kez okundu.
 

Çalışmalar sürüyor..

Orman yollarında yapılan onarım çalışmalarının, ormancılık faaliyetlerinin daha güvenli ve hızlı yapılmasına imkânı sağlayacak.
Gerede Orman İşletme Müdürlüğü, 2016 yılı yol yatırım programında yer alan 13+750 km’lik orman yollarında büyük onarım işi çalışmaları devam ediyor. İşletme Müdür Yardımcısı Talha Başkapan başkanlığındaki komisyon tarafından, çalışma yapılan Köroğlu Orman İşletme Şefliği 619 kod nolu yol incelendi. İşletme Müdür yardımcısı Talha Başkapan, yapılacak olan bakım giderlerinin asgari düzeye indirilmesi için özellikle yağan yağmur sularının yapmış olduğu tahribatları en aza indirmek gerektiğini ifade ederek yol şevlerinin yapılırken daha itinalı bir şekilde yapılmasını istedi. Orman yollarında yapılan büyük onarım çalışmalarının, ormancılık faaliyetlerinin daha güvenli ve hızlı yapmasının yanı sıra olası orman yangınlarına karşı daha etkin mücadele imkânı sağlayacağı belirtildi.​
Orman yollarında yapılan onarım çalışmalarının, ormancılık faaliyetlerinin daha güvenli ve hızlı yapılmasına imkânı sağlayacak.

Gerede Orman İşletme Müdürlüğü, 2016 yılı yol yatırım programında yer alan 13+750 km’lik orman yollarında büyük onarım işi çalışmaları devam ediyor.

İşletme Müdür Yardımcısı Talha Başkapan başkanlığındaki komisyon tarafından, çalışma yapılan Köroğlu Orman İşletme Şefliği 619 kod nolu yol incelendi.

İşletme Müdür yardımcısı Talha Başkapan, yapılacak olan bakım giderlerinin asgari düzeye indirilmesi için özellikle yağan yağmur sularının yapmış olduğu tahribatları en aza indirmek gerektiğini ifade ederek yol şevlerinin yapılırken daha itinalı bir şekilde yapılmasını istedi.

Orman yollarında yapılan büyük onarım çalışmalarının, ormancılık faaliyetlerinin daha güvenli ve hızlı yapmasının yanı sıra olası orman yangınlarına karşı daha etkin mücadele imkânı sağlayacağı belirtildi.​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.